Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
217  reviews

Blog

3 tips voor het opruimen van uw tuinschuur

Tuinschuur opruimen

Iedereen kent het; Die tuinschuur achterin de tuin dat ooit zo mooi opgeruimd begon, maar inmiddels niet begaanbaar meer is vanwege alle spullen die zich hebben opgehoopt. U ergert zich eraan en heeft misschien zelfs al wel pogingen gedaan om er doorheen te werken en het geheel op te ruimen. Mocht de poging zijn gefaald dan hebben wij voor u nu een paar handige tips waarmee u het tuinhuis binnen no-time georganiseerd heeft en houdt!

Spullen in de hoeken van de tuin

Voor het uitzoeken van de spullen is er een handige truc. Verdeel de spullen eens over de hoeken van de tuin. Een groot deel van de spullen kan waarschijnlijk weg. Wees hier eerlijk over en zet deze apart. Op deze manier scheelt het al een hele hoop opruimwerk. Een kleine tip: Leg de spullen die u wilt bewaren in de hoek het dichtst bij de tuinschuur. Op deze manier hoeft u bij het inruimen de minste afstand af te leggen met de spullen.

Stellingkasten

Alle spullen zijn georganiseerd, de overbodige spullen zijn weggegooid en het inruimen kan gaan beginnen. Dan is het eerst zaak om kasten in de tuinschuur te gaan plaatsen. Wij adviseren hierbij te kiezen voor open stellingkasten waarbij u volledig vrij bent in de indeling van de planken. Op deze manier kunt de spullen gemakkelijk kwijt in de kasten en bent u een stuk dichterbij het hebben van die georganiseerde tuinschuur!

Labelen

Waar dit voor veel mensen voelt als overdreven en een tikje ‘te’ georganiseerd is het toch echt een ideale manier van het georganiseerd houden van de tuinschuur. Waar u normaal door alle bakken en kisten moest zoeken voor die ene heggenschaar, kunt u die met een labeltje in één keer uit een kist trekken. Geen overbodige luxe dus!

Tuinschuur bij Tuinhoutdiscount.nl

Als houthandel en als specialisten in blokhutten, overkappingen en andere buitenverblijven beschikken wij uiteraard over veel kennis rondom het bekende tuinschuurtje. Sterker nog, wij hebben er niet alleen veel kennis van, wij zijn één van de grootste handelaren in tuinschuren in Nederland. Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen, heeft u vragen over onze producten, gaat u graag eens het gesprek aan met één van onze specialisten of komt u de mogelijkheden graag eens bekijken in onze showroom? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!