Blog

Sluiting op last van de overheid (15-12-2020 tot 19-01-2021)

Let op: Vanaf 19-12-2020 17:00 tot 04-01-2021 zijn wij geheel gesloten. Bestellingen in deze periode geplaatst zullen dus vanaf 04-01-2021 worden opgepakt en ingepland.

Hoe werkt bestellen?

Bestellen werkt net zoals dit normaal al gebeurde. Het verschil met voorheen is dat er nu niets kan worden besteld, afgerekend of betaald in onze winkel in Ter Aar.

Hoe werkt bezorging?

Bezorgen zal blijven werken zoals dit ook de afgelopen maanden al gebeurde. Wij willen u vragen rekening te houden met de richtlijnen rondom Covid-19 en onze chauffeurs met respect te behandelen. 

Betalen bij levering, kan dat?

Ja, dit kan nog wel. De chauffeur heeft, wanneer dit van te voren is afgesproken, een mobiel apparaat bij zich waarmee u kunt pinnen.

Hoe werkt afhalen?

Voor het afhalen van uw bestellingen willen wij u vragen u te melden op ons buitenterrrein. Het is helaas niet meer toegestaan om, op welke manier dan ook, ons pand te betreden. Wij willen u dus vragen bij ons buitenterrein te parkeren met uw auto en te wachten tot een medewerker u komt helpen. Afhalen is enkel mogelijk tijdens het door ons toegewezen tijdsvak op de door ons aangegeven dag. Heeft u geen afspraak voor afhalen en/of geen afhaalbewijs (verkooporder) bij u? Dan kunnen wij u helaas niet helpen...

Moet ik betalen alvorens ik mijn bestelling kom afhalen?

Ja, voor het afhalen van bestellingen is het alleen nog mogelijk om vooraf te betalen. Dit kunt u doen door bij het bestellen via onze webshop te kiezen voor een online betaalmethode. Wij willen u vragen bij het plaatsen van uw bestelling niet meer te kiezen voor betalen bij afhalen. Gebeurd dit overhoopt toch? Dan zullen wij na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen hierover. Het is helaas niet meer toegestaan onze winkel te betreden of om af te rekening in het filiaal.