Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
217  reviews

Blog

3 redenen om verlichting in de tuin te plaatsen

Verlichting in de tuin

Twijfelt u of u verlichting in de tuin wilt aanbrengen? Veel mensen denken bij verlichting aan enorm duidelijke en overdreven lantaarns in de tuin. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Met subtiele en stijlvolle verlichting komt u namelijk een stuk verder. Wij hebben een aantal redenen opgesomd waarom wij vinden dat verlichting in de tuin nodig heeft. U leest ze in deze blog!

Dat extra stukje sfeer

Tijdens een zomeravond een heerlijke wijntje drinken in de tuin terwijl u herinneringen ophaalt met uw vrienden en kennissen, dat wil toch niemand in het donker doen? Door verlichting, op de juiste manier, in de tuin te plaatsen zorgt u voor een flink stukje extra sfeer. De tuin wordt meer betrokken bij de tuin en het voelt bijna alsof u de tuin als extra kamer van het huis kunt meetellen.

Erg functioneel

Los van dat goede verlichting in de tuin u het pad naar de voordeur duidelijk kan maken in het donker en het sleutelgat zonder problemen kan worden gevonden. Kunt u met verlichting in de tuin ook op uw gemak uw boek lezen in de tuin op een lekkere zomeravond. Dit is uiteraard wel het mooiste om te doen in een zadeldak overkapping of kapschuur. Enorm functioneel dus die verlichting in de tuin!

Veiligheid is het belangrijkste

Tenslotte maakt verlichting je huis en tuin een stukje veiliger. Verlichting in en om de woning kan helpen om inbraken te voorkomen. Daarnaast kunnen hoogteverschillen in je tuin 's nachts erg verraderlijk zijn. Met buitenverlichting op de juiste plek, heb je hier geen last meer van. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.

Benieuwd hoe wij bij Tuinhoutdiscount.nl verlichting in uw tuin zouden kunnen verwerken, heeft u vragen over onze producten of komt u graag eens producten in het echt bekijken voordat u overgaat tot koop? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.