Blog

3 redenen om te kiezen voor een hout beton schutting

Bent u van plan aan de slag te gaan met een hout beton schutting, maar heeft u nog net dat ene zetje nodig om de keuze definitief te maken? Dan hebben wij speciaal voor u drie grote voordelen van een hout beton schutting op een rijtje gezet. Wel zo handig!

1. De keuze is reuze in zowel tuinschermen als beton

Er zijn vele voordelen te bedenken bij een hout beton schutting, maar één van de allergrootste voordelen is toch wel dat de gehele tuinafscheiding naar wens aan te passen in. Voor elk onderdeel zijn meerdere keuzes mogelijk en op deze manier is alles in uw smaak te realiseren. Een betonschutting kan namelijk niet alleen afgestemd worden op kleur van het beton en tuinschermen, zelfs het motief op de onderplaten van beton kunnen afgestemd worden op uw wensen. Dat is nog eens leuk uitkiezen!

2. Duurzaamheid van een betonschutting

In tegenstelling tot een schutting van schuttingpalen en tuinschermen is een hout beton schutting enorm duurzaam. Hout kan immers worden aangetast door meerdere elementen van moeder natuur zoals weersomstandigheden en vocht in de grond. Bij beton is dit gelukkig niet het geval. Wilt u dus een stabiele tuinafscheiding die ook nog eens erg lang mee gaat? Dan is een hout beton schutting precies waar u naar op zoek bent. De betonpalen en onderplaten zullen uw schutting jarenlang in stand kunnen houden. Op de lange termijn is een hout beton schutting een stuk goedkoper!

3. Een strakke look om de tuin compleet te maken

Bent u van plan een mooie strakke look in uw tuin te gaan creëren? Dan is een hout beton schutting ideaal! Erg vaak wordt er voor het creëren van een strakke, vaak wat neutrale, look gekozen voor een schutting van de combinatie hout en beton. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om dit te realiseren alvorens zij hun huis verkopen. In veel gevallen zorgt een dergelijke investering namelijk voor een waardevermeerdering van de woning en verkoopt de woning, ondanks de snelle markt op dit moment, nog nét dat ene stukje sneller. Een goede investering en een mooie strakke look, wie wil dat nou niet?

Advies en een offerte op maat

Bij Tuinhoutdiscount.nl proberen wij iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Ons doel is immers u blij te maken met hetgeen u gaat realiseren in uw tuin. Om deze reden hebben wij altijd meerdere specialisten voor u klaar staan die u graag verder helpen met uw vraagstukken. Wilt u de producten en de mogelijkheden graag eens in het echt zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Ter Aar. Hier hebben wij maar liefst 1100m2 aan tuininspiratie voor u klaar staan. Eerst zien, dan geloven!

Tijd om de schutting te plaatsen?

Het nadeel van een hout beton schutting ten opzichte van een tuinafscheiding die geheel van hout is gemaakt is dat het plaatsen en monteren van een hout beton schutting vaak wat meer voeten in de aarde heeft. Het beton is vaak zwaar en er is mankracht voor nodig om het werk goed uit te voeren. Bij Tuinhoutdiscount.nl raden wij u dan ook aan om, wanneer u zelf niet in staat bent om dit uit te voeren of simpelweg niet zo heel handig bent, dit uit te besteden aan een professional. Gaat u toch voor het plaatsen van een houten schutting? Dan hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl een handige blog met een stappenplan voor tuinschermen plaatsen.