Blog

Inspiratie: Steellook wanden in de houten overkapping

Steellook producten zijn voor het interieur al enorm populair. Reden dus om deze trend ook door te trekken in de tuin. Maar welke mogelijkheden zijn er en hoe ziet dit eruit? Wij zijn onze beeldbank ingedoken en hebben een aantal mooie beelden ter inspiratie verzameld. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden met steellook? Neem dan gerust contact met ons op!

Inspiratie: Steellook wanden in de houten overkapping

Steellook glaswanden in de kapschuur

Uiteraard is het soort glazenwand in de steellook stijl afhankelijk van de overkapping die u heeft staan. Heeft u een kapschuur? Dan is er een specifiek type en een specifiek merk nodig. Heeft u een veranda? Idem. En dus is het opletten geblazen bij het bestellen van deze wanden. Wat het voordeel hier wel van is? De wanden zijn allemaal precies pas te leveren voor het product dat u heeft staan of nog wilt gaan bestellen. Wilt een overkappping bij Tuinhoutdiscount.nl bestellen? Dan kunnen wij op dit moment bij vrijwel alle leveranciers een passende wand mee bestellen. Zo heeft u minder om naar om te kijken en past alles precies in elkaar!

Inspiratie: Steellook wanden in de houten overkapping

Uit de wind zonder zichtverlies bij een plat dak overkapping

Niets is vervelender dan lekker in uw overkapping gaat zitten met een goed boek en dat u vervolgens midden in de wind zit. Om dit tegen te gaan zou u kunnen kiezen om de wand waardoor de meeste wind komt helemaal dicht te zetten met bijvoorbeeld Zweeds-Rabat potdekselplanken of sponningplanken. Nog mooier is het wanneer u geen zicht en/of licht hoeft te verliezen. Voor een dergelijk scenario zijn de glaswanden van staal look ideaal.

Inspiratie: Steellook wanden in de houten overkapping

Grote open steel look ramen zonder vakken

Dat u zou kiezen voor staal look ramen, steel look deuren of wanden betekent niet dat de wand moet bestaan uit een grote hoeveelheid vakken. U kunt namelijk ook kiezen voor mooie grote ramen zoals hierboven op de foto te zien. Op de manier kunt u nóg meer van het uitzicht genieten en valt er een enorme hoeveelheid licht binnen. Ideaal toch?

Inspiratie: Steellook wanden in de houten overkapping

Combineer de staal look wanden met glazen schuifwanden

Heeft u ook wanden die u graag flexibel in wilt zetten? Geen enkel probleem! De glazen schuifwanden van Tuinhoutdiscount.nl zijn namelijk perfect te combineren met deze stijl wanden. Zoals te zien op de afbeelding hierboven vormen de wanden op deze manier een mooi geheel en u kunt op deze manier 4 seizoenen genieten van de tuin en uw overkapping. Nog een mooie bijkomstigheid? Tuinhoutdiscount.nl heeft haar glazen schuifwanden zo scherp geprijsd dat dit de goedkoopste zijn van Nederland zonder afbreuk te doen aan kwaliteit!

Doe inspiratie op in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

Ziet u graag nog meer mogelijkheden en het liefst in het echt? Dat is mogelijk! Tuinhoutdiscount.nl beschikt namelijk over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad waarin wij meerdere kapschuren, overkappingen, zadeldaken en blokhutten tentoonstellen. In deze producten hebben wij ook de steellook wanden en de glazen schuifwanden verwerkt. Zo kunt u naar hartenlust inspiratie op doen. Er zijn altijd voldoende specialisten om u van advies en informatie te voorzien. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom!