Blog

Hoe kiest u een tuinset die past bij uw tuin?

Wanneer het weer wat beter gaat worden willen we allemaal graag buiten in de zon gaan zitten. We gaan de tuin weer wat mooier maken of het balkon. Wanneer u een dakterras heeft is het ook volop genieten. Bij een mooie tuin horen natuurlijk ook mooie tuinstoelen en een goede tafel. Het is heerlijk om dan buiten te zitten. U kunt heerlijk een boek lezen, de tablet gebruiken, mensen ontvangen en uiteraard kunt u er ook heerlijk eten bij het mooie weer. Een investering in goede tuinmeubelen is een investering in geluk. 

Een grote tafel voor veel mensen 

Heeft u een grote tuin of dakterras? Dan is het natuurlijk slim om een grote tuinset te kopen. U kunt er een heerlijke brunch geven, barbecue of diner. Het is moeilijk om voor de vele verschillende materialen te kiezen. Plastic, kunststof, hout, metaal of bijvoorbeeld metalen tuinstoelen. Het is afhankelijk van uw eigen voorkeur en de huidige inrichting waar u voor kunt kiezen. Het is belangrijk om te zorgen dat de tuinset een echte aanvulling is qua design. Het moet mooi opgaan in de tuin. 

Wow! Wat een eyecatcher! 

Wanneer u een tuin heeft is het belangrijk om een eyecatcher te hebben. Het kan een mooie boom zijn, een beeld, een vijver of waterpartij. Er zijn veel mogelijkheden. Met een geweldige tuinset kunt u een dubbele wow krijgen in uw huis. Kies voor een driehoekige tafel? Of twee die in elkaar te schuiven zijn! Kies een mooie ronde tafel met een rotan uitstraling. Ook kunt u het helemaal afmaken met een mooie parasol erboven. Het zal er geweldig uitzien. 

Hoe kiest u een tuinset die past bij uw tuin?

Een klein balkon? Of kleine tuin? 

Niet iedereen heeft de luxe van een grote tuin. Soms is dat maar beter ook als u niet van tuinieren houdt. Het is dan echter wel lekker om een kleine tuinset te hebben. Een mooi bistrosetje of een kleine klaptafel met twee stoelen erbij. Het is goed om de juiste kleur te kiezen om het een mooi effect te geven. 

Een ronde tafel?

Wanneer u veel mensen ontvangt en houdt van gezelligheid dan raden we altijd een ronde tafel aan. Kies voor een tafel met voldoende stoelen. Het is slim om te kiezen voor stevigheid en kracht. Kies voor een weerbestendige set. U kunt het dan gewoon buiten laten staan. Een paar mooie kussens erbij en het is helemaal af. 

Volg de trends

Volg de trends, maar niet met de tuinmeubels. Kies een tijdloos model. U wilt er graag tien tot twintig jaar van genieten. Kies voor kwaliteit. Volg de trends met de tuinkussens. De tuinkussens kunt u paars, groen, geel of oranje maken. Het maakt eigenlijk niet uit. Wanneer de trend volgend jaar over is dan kiest u simpelweg een andere kleur. Het is eigenlijk niet zo moeilijk. De oude kussens gaan naar de zolder of bergt u ergens anders op. De nieuwe zorgen er weer voor alsof u een nieuwe tuinset heeft gekocht. Niemand zal het snappen.