Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
216  reviews

Blog

Optimaal genieten van het weer in eigen tuin

Heerlijk een wijntje drinken in de zon en gezellig kletsen, wie wil dat nou niet? Veel mensen gaan hiervoor naar een terrasje, maar wat nou als dit in de eigen achtertuin kan?

Creëer een loungehoek

Écht goed ontspannen gaat niet natuurlijk niet zonder een heerlijke plek om neer te ploffen. Staand gaat u niet de hele dag door kunnen brengen in de zon. Er zal dus een zitplek moeten komen en wat is er beter dan een goede loungeset? Lekkere zachte kussen om op te zitten. Liever geen zachte bank vanwege het telkens moeten opbergen van de kussens? Dan zijn er ook voldoende tuinbanken zonder kussens beschikbaar!

Bouw een veranda of overkapping

Heeft u op geen enkele plek in de tuin een stukje schaduw? Het klinkt misschien gek, maar om optimaal te kunnen genieten van het weer in de tuin zijn er toch ook echt stukjes nodig met een beetje verkoelende schaduw. Een goede oplossing hiervoor is het bouwen van een veranda of een overkapping.

Zorg voor een muziekje

Een lekker deuntje op de achtergrond doet wonderen. Er is geen enkele strandtent meer te bedenken die geen lekkere zomers lounge muziekje afspeelt om de sfeer een beetje te verbeteren. Waarom dit dan ook niet doen in uw tuin? Uiteraard kan het zijn dat u rekening wilt houden met de buren, dit begrijpen wij maar al te goed. Zet het volume dan ook maar niet op standje 100.

De keuken verhuizen naar buiten

Uiteraard kent inmiddels iedereen het fenomen barbecueen wel. Het is heel gezellig en over het algemeen, als de mannen achter het vuur het een beetje kunnen, is het eten ook heerlijk. Máár dit kan nog beter! Met de buitenkeukens van tegenwoordig is het namelijk mogelijk om nog uitgebreider en nog lekkerder te koken in de tuin!

Een kijkje nemen in de showroom

Bij Tuinhout Discount in Ter Aar hebben we een overdekte showroom van ruim 1100m2! Met meerdere opstellingen en demoproducten kunnen wij u perfect laten zien hoe u meer zou kunnen genieten van uw tuin.U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen!