Blog

Lekker buitenspelen met de top 3 buitenspeelgoed

Het is heerlijk weer en de zomer zit er nu toch écht aan de komen. Eindelijk is het zo ver! Het uitgelezen moment voor de kids om de tuin in te duiken en de buitenlucht te voelen. Maar hoe geef je de kinderen nou echt een optimale ervaring in de tuin? Tuinhoutdiscount.nl zet de top 3 buitenspeelgoed voor uw kinderen op een rij. Let’s play!

Ik ben in de jungle!

Klimmen en klauteren alsof je echt in de jungle bent. Dit is de droom van menig kind. En waarom zou u deze niet uit laten komen? De speeltoestellen die Tuinhoutdiscount.nl in het assortiment heeft zijn immers goed betaalbaar en ook nog eens snel aan huis geleverd. Ze zijn ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten.

De klassieke schommel

Welk kind heeft niet geschommeld? Het is een van de meest traditionele manier van buitenspelen. In Nederland is de schommel in vrijwel elke speeltuin te vinden. Maar waarom helemaal naar de speeltuin 500 meter verderop, als het ook gewoon in de eigen achtertuin kan? Een schommel hoeft niet duur te zijn en toch kan het geluk van de kinderen niet op! Om deze reden verdient de schommel een terechte tweede plaats.

De zandbak is nog steeds in!

Zand met water mengen of het ultieme kasteel bouwen, de zandbak is nog steeds the place to be voor de koters. Optimaal genieten en heerlijk creatief bezig kunnen zijn, dat wil toch iedereen voor zijn of haar kind? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim aanbod in zandbakken. Er zijn zelfs zandbakken met daarop een bankje verwerkt!