Het is op dit moment erg druk. Hou a.u.b. rekening met potentieel langere levertijden.

Eiken palen

Eiken palen bestelt u gemakkelijk en snel bij Tuinhoutdiscount.nl. De palen zijn netjes afgewerkt en u heeft een uitgebreide keuze uit verschillende soorten en maten. Tuinhoutdiscount.nl biedt een voordelige prijs voor een uitstekende kwaliteit. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw eiken palen nu online. Wij verkopen enkel vers Eiken hout, hou daarom rekening met de levertijd. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u nog een vraag over een product of spreekt u het liefst eerst één van onze specialisten alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem! Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eiken is een erg populaire houtsoort en is een houtsoort die op dit moment mooi past binnen de verschillende trends van het moment. Door bijvoorbeeld Eiken palen te gebruiken bij uw project creëert u vrij eenvoudig een mooie landelijke en robuuste look. 

Een afdak met Eiken palen

Zomers in Nederland zijn niet altijd droog en zonnig. Regelmatig valt de regen met bakken uit de hemel. Zonde als u dan niet kunt genieten in uw eigen tuin. Een oplossing is het maken van een afdak boven het terras. Zet een solide basis neer met onze Eiken palen en werk het af met andere producten van Eikenhout. Met een afdak van Eikenhouten palen krijgt de tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Bijkomend voordeel is dat het gebruik van eiken ook nog eens gemakkelijk is. Overigens hebben wij in onze compleet overdekte showroom midden in de Randstad een aantal mooie voorbeelden staan van Eiken overkappingen. Op deze manier kunt u dus eerst een ervaren hoe zoiets er in het echt uitziet alvorens u overgaat tot koop.

De voordelen van Eikenhouten palen

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een breed assortiment aan Eiken palen. Een goede optie voor uw klus is het gebruik van Eikenhouten palen. Eikenhout is namelijk een sterke houtsoort en erg duurzaam. Dit maakt dat de palen uitermate geschikt zijn voor een solide basis van uw afdak. Daarnaast zijn eiken palen prima te verwerken en zorgt het voor een natuurlijke uitstraling. Erg vaak worden Eiken palen gebruikt bij het creëeren van een mooie landelijke robuuste look. Bent u op zoek naar specifieke Eikenhouten palen en heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Afmetingen van Eiken palen

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij Eikenhouten palen in verschillende afmetingen. Zo hebben wij Eiken palen 200 x 200, Eiken palen 15x15, Eiken paal 10x10 en Eiken palen 12x12. Door dit gevarieerde aanbod kunnen wij u vrijwel altijd hetgeen leveren dat u nodig heeft voor uw project. Vergeet u bij het afwerken van uw project overigens niet de behandeling mee te nemen? Hierdoor kunt u nog langer genieten van uw Eikenhout.

Allerlei soorten palen

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet alleen gespecialiseerd in Eiken palen. Wij hebben in ons assortiment namelijk nog vele andere soorten palen in ander vormen, maten en houtsoorten. Bent u dus niet op zoek naar Eikenhout palen? Wellicht dat hier dan wél iets voor u tussen staat;

Eiken palen behandelen

Zoals zojuist ook al even aangegeven is het enorm van belang om het Eikenhout goed te behandelen. Natuurlijk is Eiken van zichzelf een hardhoutsoort en kan deze écht wel wat jaren staan zonder deze te behandelen. Echter is het een stuk duurzamer om uw Eiken palen direct te behandelen. Op deze manier verlengd u eenvoudig de levensduur van uw tuinhout. Wij adviseren u voor het mooiste resultaat het hout op te schuren en vervolgens te behandelen met een transparantie beits van bijvoorbeeld het merk Remmers. Door het Eiken te behandelen met HK-Lazuur brengt u een 3-in-1 behandeling aan op het hout en kunt u nog langer genieten van uw Eiken. Overigens is het ook mogelijk om uw Eiken palen behandelen in de grond. Door de palen bijvoorbeeld te behandelen met Bison Rubber Seal brengt u een extra rubber laag aan als bescherming voor uw Eiken palen in de grond.