Afbouw tuinschermen

Bent u op zoek naar de perfecte afbouw tuinschermen om uw tuinafscheiding mee compleet te maken? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment afbouw schuttingen met daarin vele verschillende soorten maten, vormen en houtsoorten. Voor ieder wat wils dus! Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen en uw vragen te stellen aan één van onze specialisten. Wilt u de verloop tuinschermen het liefst eerst even zien voordat u tot een aankoop overgaat? Geen enkel probleem! Wij hebben een overdekte showroom van ruim 1100m2 en een magazijn van ruim 4000m2 waar u op uw gemak eens kunt komen kijken.

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer kiezen voor een afbouw tuinscherm?

Een afbouw tuinscherm, ook weleens een verloop tuinscherm genoemd, is ideaal wanneer u gebruik maakt van zowel tuinschermen van 1800mm hoog als van 900mm hoog. Met een afbouw tuinscherm kunt u deze tuinschermen mooi op elkaar laten aansluiten. Zo verspringt de hoogte niet in één keer van 1800mm naar 900mm.

Kunnen afbouw tuinschermen in combinatie met betonpalen?

Of de afbouw tuinschermen geschikt zijn voor het gebruik in combinatie met betonpalen hangt af van hoe de onderste tussenlat gemonteerd is in het tuinscherm. Deze tussenlat dient namelijk een kleine tien centimeter van de onderzijde af te zijn gemonteerd. Zit de onderste tussenlat direct tegen de onderkant van het tuinscherm? Dan kan dit niet worden gecombineerd met beton. Veel van onze afbouw tuinschermen bij Tuinhoutdiscount.nl zijn hier wel geschikt voor. Twijfelt u hierover? Leg dan gerust een vraag neer bij onze klantenservice.

Beschikbaar in verschillende houtsoorten

Net zoals onze reguliere tuinschermen in de maat 1800x1800mm zijn ook onze afbouw schuttingen beschikbaar in verschillende houtsoorten. Hierbij kunt u denken aan de reguliere houtsoorten zoals Hardhout en Douglas hout, maar ook aan Red Class Wood en/of zwart gespoten Grenen. De keuze is dus enorm en er is voor vrijwel iedereen wat wils!

Advies op maat van dé specialist

Toch liever een stukje advies op maat van één van onze specialist of wellicht een tuinscherm graag eerst eens in het echt zien alvorens u een keuze maakt? Geen enkel probleem! Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Wij helpen u graag!