Nationale bezorgingen

Levermoment

Wanneer wordt uw bestelling geleverd? Lees meer over het levermoment van uw bestelling.

Verzendkosten

Wat kost het nu eigenlijk om uw producten thuis te laten leveren? Bekijk hier de verzendkosten.

Voorwaarden

Waar kunt u het beste rekening mee houden wanneer uw bestelling bij u wordt geleverd? Lees het hier.

FAQ - Veel gestelde vragen

Zit u nog met vragen? Wie weet stelde iemand anders deze vraag ons al. Lees het hier.


Levermoment? Die kiest u zelf!

In de delen van Nederland die wij niet zelf leveren laten we onze producten door een vervoersbedrijf leveren. Het transportbedrijf dat hiervoor zorgvuldig is geselecteerd is Bos Dynamics. Wij bezorgen bestelling in deze regio van maandag t/m vrijdag. Bij Tuinhoutdiscount.nl geven wij onze klanten de mogelijkheid om zelf een geschikte leverdag te kiezen. Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt in ons systeem en de voorraad hiervan is bevestigt krijgt u een e-mail met daarin een uitnodiging voor het aangeven van uw voorkeuren. U geeft aan op welke van de beschikbare levermomenten de levering u het beste uitkomt en wij gaan ons best doen om deze voorkeur werkelijkheid te laten worden. Het vervoersbedrijf communiceert vervolgens een levertijd met u. Zij nemen de dag voor levering contact met u op via e-mail. 

Let op: Woont u op één van de eilanden (denk aan Vlieland, Terschelling etc) dan gelden hiervoor afwijkende prijzen en leveringen. Deze leveringen gaan altijd in overleg met de transporteur. In sommige gevallen kan er enkel worden geleverd tot aan de veerdienst.

 

Op de afbeelding hierboven ziet u hoe u kunt kiezen uit verschillende levermoment voor het aangeven van uw levervoorkeuren. 


Verzendkosten 

De kosten voor bezorging zijn afhankelijk van het totale orderbedrag van uw bestelling. Wanneer u iets online bij ons besteld voert u bij het afrekenen uw postcode in. Wanneer u uw postcode heeft ingevuld berekend het systeem automatisch de transportkosten. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen u precies vertellen wat de levering bij u aan huis kost.

Waddeneilanden

Helaas is het voor ons niet mogelijk om voor het reguliere landelijke tarief te leveren op de verschillende Nederlandse Waddeneilanden. De tarieven die de webshop berekend zijn enkel geldig tot aan een bode op het vaste land. Wij kunnen eventueel de kosten voor levering op het Waddeneiland voor u opvragen of u kunt dit zelf met de bode regelen. De kosten voor de bode die uw bestelling naar het eiland brengt komen dus bovenop de verzendkosten rechts in het overzicht. Vraag eventueel onze klantenservice met welke kosten u rekening zou moeten houden via onderstaande knop.

Orderbedrag

Bezorgtarief Nederland

€ 0,- t/m € 350,-                              

€ 125,-

€ 351,- t/m € 500,-                          

€ 115,-

€ 501,- t/m € 750,-                          

€ 89,-

€ 751,- t/m € 900,-                        

€ 69,-

€ 901,- t/m € 1200,-                        

€ 39,-

€ 1201,- t/m € 1500,-                                  

€ 19,-

€ 1501,- t/m +        

€ 0,-


Voorwaarden levering

(Los)locatie

 • Wij leveren en lossen de producten naast de vrachtwagen.
 • Is een straat niet bereikbaar voor een vrachtwagen met trailer? Dan is het aan de chauffeur om te kiezen of hij dit in de buurt kan lossen of dat hij de bestelling retour neemt. Wanneer wij een bestelling retour nemen brengen wij wel de bezorgkosten bij u in rekening. Mocht de bestelling opnieuw bij u geleverd moeten worden dan dient er opnieuw het initiele bezorgbedrag voldaan te worden.
 • De chauffeur bepaald waar uw bestelling het beste kan worden gelost.
 • Wanneer er niet gemakkelijk (onveilig) kan worden gelost op de door u gewenste situatie is het aan de chauffeur om te bepalen waar dit wel kan/mag. Uiteraard proberen wij dit wel altijd in de buurt van de door u gewenste locatie te laten zijn.
 • De chauffeur is niet verplicht om uw bestelling op uw eigen terrein/oprit te lossen.

Bereikbaarheid

 • Afsluiten en/of wegversperringen dienen eerdaags voor bezorging gemeld te worden bij Tuinhoutdiscount.nl.
 • Klant dient bereikbaar te zijn voor vrachtwagen met trailer. Als dit niet het geval is kunnen er extra kosten (€40,-) in rekening worden gebracht.
 • Klant dient eerlijk aan te geven of de loslocatie te bereiken is voor een vrachtwagen met trailer.

Bezorgtijden

 • Betaling nog niet voldaan? Dan dient u aanwezig te zijn bij de bezorging en de betaling bij levering te voldoen.

Bezorgtijden

 • Exacte tijden voor bezorging kunnen niet worden afgesproken. Wij kunnen eventueel wel een indicatie geven met een dagdeel. Hiervoor kunt u de dag voor levering naar kantoor bellen.
 • Klant dient eerlijk aan te geven of de loslocatie te bereiken is voor een vrachtwagen met trailer.

FAQ - Veel gestelde vragen

Niet thuis bij levering?

Bent u niet thuis op het moment van leveren en heeft u dit niet van te voren afgestemd met Tuinhoutdiscount.nl of de vervoerder? Dan zal de vervoerder alle bestelde producten mee retour nemen. Er zal op afspraak een nieuwe afspraak voor een levermoment worden gemaakt. Wel dient u de transportkosten voor deze bezorgpoging aan Tuinhout Discount te voldoen. Tevens dienen er voor de tweede bezorgpoging transportkosten te worden voldaan, deze zullen gelijk staan aan de initiële bezorgkosten.