Nationale bezorgingen

Transportbedrijf

In de delen van Nederland die wij niet zelf leveren laten we onze producten door een vervoersbedrijf leveren. Het transportbedrijf dat hiervoor zorgvuldig is geselecteerd is Nabek, onderdeel van de Pax Groep. Het vervoersbedrijf communiceert een levertijd met u nadat wij een dag van levering met u hebben gedeeld, zij nemen eerdaags voor levering contact met u op. Aan de hand van de eerste twee getallen van uw postcodegebied kunt u in onderstaande tabel aflezen op welke dagen wij leveren bij u in de regio. Overigens geldt deze postcode aanduiding als een indicatie, wij hebben altijd het recht hier van af te wijken wegens omstandigheden.

Wij willen u er op wijzen eerst de algemene voorwaarden bezorging op deze pagina te lezen. Deze voorwaarden geleden altijd wanneer Tuinhout Discount producten bij haar klanten bezorgd of laat bezorgen.

Niet thuis bij levering?

Bent u niet thuis op het moment van leveren en heeft u dit niet van te voren afgestemd met Tuinhoutdiscount.nl of de vervoerder? Dan zal de vervoerder alle bestelde producten mee retour nemen. Er zal op afspraak een nieuwe afspraak voor een levermoment worden gemaakt. Wel dient u de transportkosten voor deze bezorgpoging aan Tuinhout Discount te voldoen. Tevens dienen er voor de tweede bezorgpoging transportkosten te worden voldaan, deze zullen gelijk staan aan de initiële bezorgkosten.

Transportkosten (nationaal)

De kosten voor bezorging zijn afhankelijk van het totale orderbedrag van uw bestelling. Wanneer u iets online bij ons besteld voert u bij het afrekenen uw postcode in. Wanneer u uw postcode heeft ingevuld berekend het systeem automatisch de transportkosten. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen u precies vertellen wat de levering bij u aan huis kost. Onderstaand een overzicht van de bezorgkosten:

Orderbedrag

Bezorgtarief Nederland

€ 0,- t/m € 350,-                              

€ 99,-

€ 351,- t/m € 500,-                          

€ 89,-

€ 501,- t/m € 750,-                          

€ 79,-

€ 751,- t/m € 900,-                        

€ 59,-

€ 901,- t/m € 1200,-                        

€ 35,-

€ 1201,- t/m € 1500,-                                  

€ 15,-

€ 1501,- t/m +        

€ 0,-

 

Let op: Woont u op één van de eilanden (denk aan Vlieland, Terschelling etc) dan gelden hiervoor afwijkende prijzen en leveringen. Deze leveringen gaan altijd in overleg met de transporteur.