Tuinkamer

Tuinkamer

Uw tuin helemaal compleet maken met een tuinkamer van hout? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aangekomen bij de échte specialist op dit gebied. Met jarenlange ervaring op het gebied van blokhutten, kapschuren, overkappingen en veranda’s zijn wij dé expert op het gebied van buitenverblijven. Wat ons uniek maakt? Naast dat wij specialist zijn op het gebied van tuinkamers hebben wij ook een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 waarin wij u de vele mogelijkheden kunnen laten zien. Producten die u bij ons koopt kunt u in veel gevallen dus eerst in het echt zien. Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen, heeft u vragen of komt u graag eens langs om de mogelijkheden te bekijken? Neem contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze showroom midden in de Randstad!

1-15 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Waarom een tuinkamer bij u in de tuin?

Waarom u ook een tuinkamer (overkapping) in uw tuin moet plaatsen? Wie wil dat nou niet! Het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven in uw eigen tuin. Daarnaast zorgt een mooi buitenverblijf ervoor dat uw tuin helemaal af is. Waar u de tuinkamer dan zou moeten plaatsen? Vaak is het leuk als u vanuit de tuinkamer naar uw huis kunt kijken en vanuit huis naar uw tuinkamer. Door deze achterin de tuin te plaatsen is dit eenvoudig te realiseren. Dit zorgt ervoor dat de tuinkamer ook daadwerkelijk voelt als een extra ruimte.

Ik wil een tuinkamer met wanden, maar kan deze niet vinden…

Dat kan kloppen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij namelijk veelal overkappingen en tuinkamers waarbij u zelf kunt kiezen waar u welke soort wanden in wilt hebben. Wenst u dus wanden in uw overkapping te maken? Geen enkel probleem! Wij adviseren u om contact op te nemen met één van onze specialisten zodat zij samen met u kunnen kijken naar de beste oplossing.

Een snelle levering en een top service

Bij Tuinhoutdiscount.nl staan wij er om bekend dat wij een grote voorraad hebben. Midden in de Randstad hebben wij een magazijn van ruim 4000m2 van waaruit wij heel Nederland en België bevoorraden. Deze grote voorraad aan verschillende houtsoorten gecombineerd met een slim transportnetwerk zorgt ervoor dat wij producten vaak al erg snel bij onze klanten kunnen leveren. Benieuwd hoe snel wij uw producten kunnen leveren en wat dit moet kosten? Neem eens contact met ons op of vraag een offerte aan.

Een showroom voor met inspiratie!

Wij begrijpen dat een product op een webshop zien iets heel anders is dan een product in het echt kunnen bestuderen, kunnen voelen en kunnen ruiken. Om deze reden hebben wij een compleet unieke showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad gerealiseerd. In Ter Aar kunt u terecht voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan kapschuren, overkappingen en tuinkamers, maar ook aan blokhutten, tuindeuren en schuttingen. Kom gerust eens langs in onze showroom voor een kopje koffie!

Tuinkamer bouwen uitbesteden aan de professionals?

Geen enkel probleem! Tuinhoutdiscount.nl heeft om u hierin volledig te kunnen ontzorgen de THD Montageservice in het leven geroepen. Échte vakmensen en professionals die de klus netjes en vakkundig voor u klaren. Wat u hiervoor hoeft te doen? Vrijwel niks, wij ontzorgen u volledig en dat zonder dat wij hier aan verdienen! Een puur stukje service van ons voor u. Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op of lees meer over de THD Montageservice.