Houten tuinhuis

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis voor in uw tuin? Dan bent u bij houthandel Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment met veel variatie, een showroom van ruim 1100m2 met daarin vele houten tuinhuisjes en een top service zijn wij de ideale partij voor u. Heeft u vragen over onze producten, wilt u de producten graag eerst bekijken voordat u uw keuze maakt of gaat u graag eerst het gesprek met ons aan? Neem contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze showroom in Ter Aar!

Producten 1-15 van 165
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 165
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar op letten bij houten tuinhuis kopen

Niet voor iedereen is het de normaalste zaak van de wereld om een houten tuinhuis aan te schaffen. Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dit en helpen wij u graag zo goed mogelijk bij het maken van uw keuze. Hieronder treft u vast een aantal punten waarvan wij u aanraden om rekening mee te houden. Graag een volledig advies op maat van één van onze specialisten? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u altijd graag compleet vrijblijvend verder.

  • Grootte. De blokhut zal één van de, of misschien wel dé, grote bepaler zijn in de tuin. Denk dus goed na over hoe groot deze moet zijn. Het tuinhuis zal waarschijnlijk niet het overgrote deel van de tuin in beslag moeten nemen, maar de spullen die u er in kwijt kunt moeten wel passen.
  • Dak. Het dak van een tuinhuis is vaak een van de veel onderschatte onderdelen van het product. De vorm van het dak is heel bepalend voor de look en feel die u gaat creëren in de tuin.
  • Behandeling. Het behandelen van de blokhut kan de verwachte levensduur flink vergroten. Voor uzelf is het vooral belangrijk goed na te denken over hoe lang u wilt dat de blokhut “blijft staan” en hoe deze er voor u uit moet komen te zien.

Veel meer dan houten tuinhuisjes

Uiteraard hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl veel meer dan alleen maar houten tuinhuisjes. Zo hebben wij ook de volgende producten. Wie weet staat er wel iets voor u tussen?

Houten blokhut eerst bekijken

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een compleet unieke overdekte showroom van ruim 1100m2. In deze showroom hebben wij tientallen houten tuinhuisjes opgebouwd zodat u ze eerst eens kunt bekijken. Verschillende behandelingen en modellen, alles is te zien in onze winkel. Onze showroom bevindt zich in hetzelfde pand als ons hoofdkantoor en ons magazijn. Op deze manier kunnen wij u bij een bezoek aan onze showroom altijd snel van dienst zijn op alle facetten. Kom eens gezellig langs bij ons in de showroom!

Tuinhuisje laten plaatsen

Wij zitten inmiddels ruim 40 jaar in de branche van het tuinhout en hebben daarom een flinke kring aan betrouwbare professionele partners opgebouwd. Waar wij vroeger vaak zelf iets kwamen plaatsen is dat met de hoeveelheid aanvragen op dit moment niet meer mogelijk. Wij zijn dan ook gestopt met het zelf monteren van onze producten. Om u hier toch in te kunnen voorzien hebben wij tegenwoordig een netwerk van hoveniers en timmermannen die de klus erg netjes voor u kunnen klaren. Houten tuinhuisje dus netjes en vakkundig laten plaatsen? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op voor meer informatie.