Terrasoverkapping

Bent u van plan een terrasoverkapping in uw tuin te gaan realiseren? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment aan standaard overkappingen en een mogelijkheid tot een terrasoverkapping op maat zijn wij de ideale partij om mee samen te werken en uw dromen werkelijkheid te maken. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn, heeft u vragen over onze producten, kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of gaat u liever eerst eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Terrasoverkapping maken? Geen probleem!

Droomt u van een terrasoverkapping in uw tuin? Maak van die droom werkelijkheid met Tuinhoutdiscount.nl. Wij zijn dé ideale partij om u bij dit project bij te staan. Of u de terrasoverkapping nou zelf wilt gaan realiseren, dit moet worden gedaan door een echt vakman of dat u een complete terrasoverkapping op maat wilt hebben. Wij kunnen het leveren. Wij beschikken over een groot magazijn met constructiehout en kunnen overkapping ook als compleet bouwpakket aan u leveren. Heeft u vragen, kunt u niet direct vinden wat u zoekt of wilt u de producten het liefst eerst nog even in het echt bekijken alvorens u overgaat tot koop? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Groot assortiment terrasoverkappingen en meer

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij niet alleen over een groot assortiment en veel keuze voor een terrasoverkapping. Het kan natuurlijk ook zijn dat u naar heel iets anders op zoek bent. Dat komt goed uit, want bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij nog veel meer dan alleen overkappingen. Een greep uit deze mogelijkheden zijn bijvoorbeeld onderstaande producten. Wie weet staat hier hetgeen tussen waar u naar op zoek bent?

Grote voorraad, goede service en snelle levering

Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een magazijn van ruim 4000m2 midden in de Randstad. Hierin hebben wij van veel producten voorraad staan zodat wij vrijwel iedereen erg snel kunnen bedienen. Deze voorraad gecombineerd met een slim transportnetwerk bestaande uit onze eigen wagens en die van onze transportpartner maakt het voor ons mogelijk om elk postcodegebied in ons land twee keer per week te bevoorraden. Ook bij u kunnen wij dus vaak al snel leveren. Benieuwd wanneer wij bij u leveren? Neem gerust contact met ons op of kijken op de pagina bezorgen en afhalen.

Terrasoverkapping op maat

Staat er tussen onze ‘standaard’ producten niet waar u naar op zoek bent of heeft u een overkapping nodig in afwijkende maten? Geen enkel probleem. Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een grote voorraad tuinhout en constructiehout waarmee wij een complete terrasoverkapping op maat voor u kunnen realiseren. Deze grote voorraad samen met onze eigen zagerij is een ideale combinatie om u ook te voorzien in maatwerk. Benieuwd wat wij hierin voor u zouden kunnen betekenen? Neem eens contact op met één van onze specialisten of vraag direct een offerte aan!

THD Montageservice

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de aanschaf van alle benodigde producten voor uw project is Tuinhoutdiscount.nl ook uw partner is het verzorgen van de montage. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal erg betrouwbare en professionele bedrijven die de klus perfect naar wens voor u kunnen klaren. Door ons ook de montage te laten verzorgen hoeft u zich nergens meer druk om te maken en weet u zeker dat het goed komt met u terrasoverkapping. Wat wij u hierin kunnen bieden? Neem eens contact met ons op of lees meer over de THD Montageservice.