Aluminium overkappingen

Aluminium overkappingen

Bent u op zoek naar een aluminium overkapping? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres! Tuinhoutdiscount.nl is gespecialiseerd in aluminium overkappingen. Een mooie aluminium tuinoverkapping in uw tuin plaatsen? Kijk dan gerust eens rond in ons ruime assortiment. Op zoek naar een ander model? Kom dan eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het is natuurlijk heerlijk om thuis helemaal tot rust te komen. Een plek waar je helemaal van kunt genieten. Het is heerlijk om een overkapping te hebben waar je ‘s ochtends een ontbijt kunt nemen, ‘s middags kunt lunchen en ‘s avonds lekker kunt ontspannen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Lekker een boek lezen, even werken of gewoon met vrienden of familie zitten. Een aluminium overkapping kan bij ongeveer ieder huis geplaatst worden.

Overkapping van aluminium volledig op maat

Het is goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden en opties die er zijn. Soms kan een standaard pakket de juiste oplossing bieden. Soms is het ook beter om een aluminium overkapping op maat te nemen. Het is dan mogelijk om de afmetingen zelf te bepalen en natuurlijk ook de opties, zoals de schuifwanden, schuifdeuren, de zonwering, led verlichting en verwarming. Bij een project op maat is het mogelijk om deskundig advies te ontvangen, wordt alles ingemeten en doen de specialisten alle technische berekeningen en ook de montage. U kunt er daarna volop van gaan genieten. Wel zo prettig! 

De beste kwaliteit

Het is belangrijk om alleen materialen van de beste kwaliteit te gebruiken. Zorg voor een overkapping die onderhoudsarm is. De materialen zijn van groot belang als het gaat om een mooie overkapping. Een aluminium overkapping is daarom een goede keuze. HEt zal je vele jaren veel plezier gaan beleven. 

Bescherm uw spullen

Met een overkapping zorgt u ervoor dat u uw spullen lang en goed kunt beschermen. Uw loungeset, tuinmeubilair en zelfs de barbecue zal mooi droog staan. Het is heerlijk om zo je spullen te beschermen. Ook zelf zit je natuurlijk lekkerder. Je ziet niet uit de wind, de warmte blijft mooi hangen en daarnaast is het natuurlijk droog als het even regent.  

Waar komt de overkapping van aluminium? 

De overkapping kan direct aan het huis komen. Ook kan het op een plek in de tuin krijgen. Het wordt dan een vrijstaande overkapping. Een terrasoverkapping zorgt voor optimaal wooncomfort als het vast zit aan de woning. U kunt dan zo naar binnen om wat te pakken. 

De beste plek voor een overkapping? 

Wanneer u een een aluminium overkapping heeft is het goed om deze op het zuiden te richten. U heeft dan het meeste zonlicht gedurende de dag. Tijdens de zomerse dagen is het dan wel goed om te zorgen voor zonwering. Op de oostkant kan ook. U vangt dan de eerste zonnestralen op van de dag. Het is mogelijk om dan bij het ontbijt en de lunch te genieten van de aluminium overkapping. 

Een aluminium overkapping

Een aluminium overkapping is een goede keuze. Het aluminium wordt gepoedercoat. Vervolgens kunt u kiezen uit vier kleuren. Het kan wit zijn, creme wit, antraciet of grijs. De dakbedekking kan glad zijn of polycarbonaat planten. Zo heeft u een goede bescherming tegen de zon. Polycarbonaat platen zijn opaal of helder van kleur. Het zijn platen van meerdere lagen. De structuur zorgt voor een goede isolatie. Ook zijn de platen sterker dan glas. Het is goed om te kiezen voor de hittewerende optie om zo het zonlicht te reflecteren en te zorgen dat het koeler blijft onder de overkapping. Zonwering en zonneschermen heeft u dan niet meer nodig. 

Een glazen dak 

Natuurlijk is het heerlijk om de hele dag te genieten van de blauwe hemel en de heerlijke zon. In de avond kunt u volop genieten van de sterren en de maan. Het is heerlijk om te genieten van het veiligheidsglas. Het glas is wat zwaarder en het is goed om op de staanders te letten. 

Een mooie tuinkamer

Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen en of uw plannen werkelijkheid kunnen worden? Vraag dan gerust online een offerte aan, neem contact met ons op of kom bij ons langs voor een kopje koffie in onze overdekte showroom van ruim 1100m2 in Ter Aar! Tot ziens bij Tuinhout Discount!

Bestel gemakkelijk online of kom langs in de showroom!

We zorgen graag voor een goed advies om te zorgen voor een mooie aluminium overkapping in uw tuin en bij uw woning. Er zijn vaak verschillende mogelijkheden. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Met ons gaat dat zeker lukken. 

Overkapping laten plaatsen met de THD Montageservice

Geen zin om zelf een gehele overkapping te plaatsen en laat u uw overkapping liever plaatsen door een echte vakman? Dan is er nu de THD Montageservice! Met de THD Montageservice nemen wij u alle zorgen over het plaatsen van uw overkapping uit handen. Meer weten over deze service? Kijken dan eens op overkapping laten plaatsen of bij de THD Montageservice.