Daktrim of dakrandprofiel

Wilt u niet dat uw EPDM dakbedekking wegwaait en wilt u dat het dak van uw overkapping helemaal waterdicht is? Dan is een daktrim, ook wel dakrandprofiel of dakprofiel genoemd, een onderdeel dat niet mag ontbreken in uw plannen. Heeft u vragen over onze producten, wilt u graag eerst eens de mogelijkheden bekijken of gaat u graag eerst eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2.

13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is het verschil tussen een daktrim of een dakrandprofiel?

Wilt u niet dat uw EPDM dakbedekking wegwaait en wilt u dat het dak van uw overkapping helemaal waterdicht is? Dan is een daktrim, ook wel dakrandprofiel of dakprofiel genoemd, een onderdeel dat niet mag ontbreken in uw plannen. Naast dat de daktrimmen een enorme functie hebben in het waterdicht houden van het dak zijn de over het algemeen ook een mooie afwerking van het geheel en bepalen ze vaak ook de uitstraling van de overkapping. Wilt u niet een standaard aluminium daktrim? Dan kunt u tegenwoordig ook kiezen voor een daktrim met kraal of een daktrim zwart. Helemaal in uw stijl en naar uw wensen af te stemmen dus!

Daktrim met kraal

Een daktrim kraal is een daktrim die een ronde vorm heeft in plaats van de standaard hoekige uitvoering. Door hiervoor te kiezen krijgt het geheel een ietwat soepele en zachte uitstraling. Over het algemeen ziet met een daktrim met kraal als een wat luxere versie van de daktrim.

Veel meer dan alleen daktrimmen

Bij Tuinhoutdiscount.nl treft u niet alleen maar daktrimmen, of dakrandprofielen, voor uw dak. Wij bieden namelijk allerlei soorten benodigde artikelen voor het dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EPDM dakbedekking, dakshingles en dakgoten, maar ook aan bepaalde soorten kit of lijm en dakpanprofielplaten. Voor ieder wat wils dus!

Advies op maat van dé specialist?

Komt u er niet helemaal uit, gaat u graag eerst eens het gesprek aan of bent u benieuwd of u wellicht elementen over het hoofd ziet? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende specialisten die u maar wat graag helpen bij uw project. Onze passie is tuinhout en wij draaien nergens onze hand voor om. Neem dus gerust contact met ons op, kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of vraag compleet vrijblijvend een offerte aan.