Containerkast

Bent u op zoek naar die ideale containerkast? Dan bent u op dit moment helemaal aan het juiste adres. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment met vele verschillende containerkasten. Verschillende houtsoorten, maten, vormen en kwaliteiten. Op deze manier kunnen wij voor ieder wat wils aanbieden. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, heeft u een vraag over een producten of krijgt u het liefst eerst een stukje advies op maat? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Containerkast kopen? Hou hier rekening mee

Het komt natuurlijk niet elke dag voor dat u een containerkast gaat kopen. Dit begrijpen wij en daarom willen wij u zo goed mogelijk helpen en van dienst zijn bij het maken van uw keuze. Wij adviseren u dan ook rekening te houden met de volgende punten alvorens u overgaat tot koop;

  • Houtsoort en duurzaamheid. De houtsoort heeft een grote invloed op de duurzaamheid van het product. Wilt u dat uw containerberging zo lang mogelijk mee gaat? Kies dan bijvoorbeeld voor de containerkast van Hardhout. Meer over de verwachte levensduur en de duurzaamheid van de verschillende houtsoorten leest u overigens hier.
  • Maatvoering. Uiteraard is het altijd handig om de maatvoering van het product dat u gaat aanschaffen goed in de gaten te houden. Bij de containerkasten doelen wij er vooral op dat u rekening houdt met het aantal kliko’s dat u kwijt wilt in de containerberging. Heeft u bijvoorbeeld 3 containers? Kies dan voor een containerberging voor drie containers.
  • Stijl. De stijl van het product is erg verschillend. Wilt u klassiek, modern of juist tijdloos. Hou hier goed rekening mee bij het maken van uw keuze. De berging moet immers wel in de stijl van uw tuin passen om zo min mogelijk op te vallen.

Houten kliko ombouw eerst bekijken

Tuinhoutdiscount.nl beschikt sinds het voorjaar van 2017 over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. Deze showroom hebben wij weten te realiseren in hetzelfde pand als ons magazijn van ruim 4000m2. Op deze manier kunt u de producten dus eerst eens bekijken alvorens u overgaat tot koop. Benieuwd of wij het product dat u op het oog heeft in onze showroom hebben staan? Neem contact met ons op of kom eens gezellig langs.

Andere tuinmeubels bij Tuinhoutdiscount.nl

In het assortiment van Tuinhoutdiscount.nl treft u nog vele andere soorten producten om uw tuin mee in te richten en af te stijlen. Naast containerbergingen van hoge kwaliteit hebben wij bijvoorbeeld ook de volgende producten tegen een extra scherpe prijs;

Zelf containerberging maken?

Liever volledig zelf alles in de hand houden en de containerberging precies zo maken zoals u het mooi vindt? Geen probleem. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij al het tuinhout dat u nodig heeft voor het realiseren van deze klus. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of heeft u nog een vraag aan één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!