Houten tuintegels

Bent u op zoek naar houten tuintegels om uw balkon of tuin snel te voorzien van een mooie stukje vlondertegels? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een grote variatie aan terrastegels in het assortiment is Tuinhoutdiscount.nl de specialist op het gebied van houten tuintegels. Heeft u vragen over de producten, wilt u ze graag eerst eens in het echt bekijken of gaat u graag het gesprek over de mogelijkheden aan met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten tuintegels bij Tuinhoutdiscount.nl

Tuinhoutdiscount.nl is specialist in vlonders en daarmee ook in houten tuintegels. Houten tuintegels zijn dé ideale manier om uw tuin of balkon snel een mooie vlonder te geven. Ze zijn een stuk makkelijker te leggen dan bijvoorbeeld vlonderplanken en zijn voor veel mensen dus een perfecte oplossing. Het assortiment bestaat uit houten tuintegels in alle soorten, maten en vormen en zo is er voor ieder wat wils. Bent u helemaal niet op zoek naar vlondertegels en wilt u aan de slag met het leggen van een vlonder van vlonderplanken? Wellicht dat u dan geïnteresseerd bent in de volgende producten;

Vlondertegels in allerlei soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment vlondertegels. Ze variëren in het soort materiaal en in de verschillende afmetingen. Afmetingen die wij bijvoorbeeld hebben zijn terrastegels 60x60 en terrastegels 80x80. Bent u hiernaar op zoek? Zoek dan vooral niet verder! Naast de verschillen in afmetingen beschikken wij ook vlondertegels in materiaalsoorten zoals bijvoorbeeld hardhout, geïmpregneerd hout en composiet.

Terrastegels met een uniek stukje service

Tuinhoutdiscount.nl heeft als bedrijf een aantal punten erg hoog in het vaandel staan. Naast dat wij altijd een zo scherp mogelijke prijs proberen te bieden aan onze klanten vinden wij ook service en kwaliteit erg belangrijk. Vaak zelfs nog belangrijker. Wij helpen onze klanten graag om het beste resultaat te behalen. Om deze reden gaan wij graag het gesprek met u aan om de vele mogelijkheden met u door te nemen. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden en helpen u zo veel als wij kunnen met onze kennis van zaken en het vak. Neem gerust eens contact met ons op!

Houten tuintegels eerst in het echt bekijken

Iets wat Tuinhoutdiscount.nl, naast de scherpe prijzen, écht uniek maakt ten opzichte van andere aanbieders op de markt? Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! In onze showroom treft u vele producten uit ons assortiment zo tentoongesteld dat u zich alvast kunt voorstellen hoe de situatie in uw tuin zou zijn met de producten van Tuinhoutdiscount.nl. Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op of kom langs in onze showroom en ga het gesprek aan met één van onze specialisten.