Bloembakken

Bent u op zoek naar bloembakken voor in uw tuin of op uw balkon? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment in onder andere houten bloembakken of bloembakken met trellis is de er meer dan genoeg keuze voor iedereen. Dit alles tegen nu extra scherpe prijzen! Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze producten of gaat u, voordat u uw keuze maakt, het liefst eerst nog even in gesprek met één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op of kom de producten in het echt bekijken in onze overdekte showroom van ruim 1100m2.

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bloembakken in alle soorten en maten

Heeft u al een soort bloembak op het oog of droomt u al tijden over een specifiek model houten bloembak? Geen probleem. Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een ruim assortiment met tientallen verschillende soorten en maten bloembakken. Van behandelde tot onbehandelde bloembakken en van moderne tot klassieke bloembakken, wij hebben het!

Meer dan alleen houten bloembakken

Uiteraard hebben wij als complete houthandel niet alleen maar bloembakken. Wij beschikken namelijk over een heel breed assortiment in allerlei producten voor uw tuin. Dus bent u op zoek naar iets anders dan een houten bloembak? Wellicht staat hier het product tussen waar u wel naar op zoek bent;

Producten van A-kwaliteit tegen een discountprijs

Bij Tuinhoutdiscount.nl zitten wij vrijwel altijd onder de adviesverkoopprijs en dus ook onder de prijzen van onze concurrenten. Hoe dat kan? Omdat wij bij Tuinhoutdiscount.nl een slim inkoopbeleid voeren en producten het liefst zo dicht mogelijk bij de bron inkopen. Op deze manier kunnen wij u de meeste producten tegen een extra scherpe prijs aanbieden. Hiernaast hebben wij veel van deze producten ook nog eens op voorraad liggen in ons magazijn van ruim 4000m2. Dit gecombineerd met een slim transportnetwerk zorgt ervoor dat we producten vaak tegen een scherpe prijs erg snel bij u in huis kunnen hebben.

Bloembak op maat laten maken

Bij Tuinhoutdiscount.nl maken wij ook regelmatig maatwerk bloembakken voor onze klanten. Het kan immers voorkomen dat ons assortiment u toch niet helemaal ideaal uitkomt of dat er een bloembak voor een niet-standaard situatie gemaakt moet worden. Om u ook hierin te kunnen voorzien hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl een complete eigen zagerij waar ook maatwerk mogelijk is. Uw houten bloembakken dus volledig op maat en naar uw wensen laten maken? Geen enkel probleem. Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Producten bekijken in de showroom

Zoals eerder op deze pagina ook al eens benoemd beschikken wij over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. Onze showroom bevindt zich net zoals onze winkel en ons magazijn in hetzelfde pand in Ter Aar. Met tientallen bloembakken kunt u de meeste houten bloembakken eerst eens bij ons komen bekijken. Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op.