Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

Eiken balken

Koop uw eikenhouten balken eenvoudig en voordelig bij Tuinhoutdiscount.nl. Profiteer van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een breed assortiment. Neem een kijkje op onze webshop voor ons gehele assortiment en bestel uw producten gemakkelijk online.

12 Items
per pagina
Aflopend sorteren
12 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Eiken balken voor ieder project

Houten balken kunnen niet ontbreken bij een project in uw tuin. Een houtsoort die sinds jaar en dag al veel gebruikt wordt is eiken, zo ook de eiken balken. Hiermee kunt u goed zelf aan de slag. Bijkomend voordeel is dat eikenhouten balken uw constructie én tuin een mooie natuurlijk en karakteristieke uitstraling geven.

Voordelen eikenhouten balken

Balken van eikenhout zijn goed te gebruiken voor verschillende toepassingen omdat het een sterke houtsoort is. Ook zijn eiken balken erg duurzaam. Maak een schutting of een houten hekje eenvoudig zelf. Door de typische eigenschappen zoals haarscheurtjes, vochtvlekken en lichte vervorming naar verloop van tijd, krijgen uw eiken balken een mooie natuurlijke uitstraling. Dit maakt dat uw schutting extra goed opvalt in een sfeervolle tuin. Tevens zijn de eikenhouten balken een uitstekend Europees alternatief voor het tropisch hardhout.

Assortiment balken eikenhout

In ons assortiment vindt u verschillende soorten balken van eikenhout. Maak een keuze uit de soorten eiken balken. Al onze balken zijn op vers gezaagd op verschillende maten en op een nette manier afgewerkt. Kijk op onze website naar ons gehele assortiment aan eiken balken en andere producten van eikenhout.

Heeft u het juiste hout gevonden en wilt u zo snel mogelijk aan de slag? Dan kunt u uw bestelling altijd bij onze houthandel ophalen. Zit uw gewenste formaat hout er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.