Stappenplan

Ik heb stormschade aan mijn schutting, wat nu?

Stevige storm is heel gebruikelijk in Nederland. Dit kan flinke problemen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan de toegenomen stormschade. Hoe hiermee om te gaan? Dat leest u hier.

Lees meer

Hoe zelf een horizontale planken schutting maken

Droomt u van een horizontale planken schutting in uw tuin, maar weet u simpelweg niet waar u moet beginnen? Dan hebben wij bij Tuinhoutdiscount enkele tips voor het monteren van uw eigen schutting.

Lees meer

Stappenplan: Zelf een Douglas overkapping maken

Wij zien de afgelopen tijd ook steeds meer klanten die de materialen bij ons aanschaffen en zelf aan de slag gaan met het maken van een Douglas overkapping. Om deze klanten, en wellicht ook u, hierbij zo goed mogelijk te helpen hebben wij een uitgebreide uitleg (stappenplan) geschreven voor het zelf maken van een Douglas overkapping. Wel zo makkelijk!

Lees meer

Inkepen houten paal/staander voor overkapping

Bent u van plan zelf een overkapping (of iets vergelijkbaars) te gaan realiseren? Dan zit het er dik in dat u aan de slag zal moeten met het inkepen van de staanders/palen om het gewenste resultaat te behalen. Hoe u dit precies moet doet en hoe u dit het beste aan kunt vliegen leest u in deze blog.

Lees meer