Blog

Houten tuinkasten: de ideale berging!

houten tuinkasten bering ideaal

De oplossing voor de overtollige spullen in de tuin is natuurlijk een mooie tuinkast die u in of uit het zicht in de tuin kunt plaatsen. De ideale oplossing om geen grote blokhut of een metalen tuinberging neer te hoeven zetten? Tuinkasten van hout natuurlijk. Deze kasten zijn eenvoudig te monteren en mengen zich ook nog eens mooi in de natuur in uw tuin. Daarnaast zijn deze tuinkasten eenvoudig te behandelen en kunt u dus ook de kleur aanpassen door bijvoorbeeld gebruik te maken van HK-Lazuur van het merk Remmers. Geen zin om het tuinkast hout zelf te behandelen? Dan kiest u eenvoudig voor een tuinkast hardhout of een geïmpregneerde tuinkast! Kortom; Voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn oneindig.

Een tuinkast is goedkoop!

Tuinkasten zijn in verhouding met bijvoorbeeld een blokhut of een metalen berging erg eenvoudig op te zetten en relatief goedkoop. U bent dus voor minder geld en vooral minder werk toch die vervelende tuinspullen kwijt en u heeft een net stukje berging in de tuin. Ideaal toch?

Verschillende modellen, voor ieder wat wils

Iedereen is anders en zo is ook elke tuin aangepast op iemand zijn persoonlijke smaak. Om hierin te kunnen voorzien hebben de producenten van de vele verschillende tuinkasten een assortiment samengesteld waarmee zij denken aan ieders wensen te kunnen voldoen. Of u nou op zoek bent naar een strak modern model of een wat meer klassiek model. Er is voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn oneindig. Vrijwel elk merk, denk aan Woodvision, Hillhout of bijvoorbeeld Tuindeco, beschikt over tuinkasten. Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij bijvoorbeeld over de modellen tuinkast Hyacint, tuinkast Chrysant, Bayern tuinkast, tuinkast Tuindeco Veluwe, en tuinkast Vaals. Inspiratie opdoen rondom een tuinkast in de tuin? Volg dan Tuinhoutdiscount.nl op Pinterest en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Zelf een tuinkast maken?

Bent u zelf handig en wilt u aan de slag met een tuinkast die u zelf kunt maken? Dan is ook dit een mogelijkheid. Bij Tuinhoutdiscount.nl (en andere aanbieders) zijn er voldoende mogelijkheden tot het aanschaffen van tuinhout dat u nodig heeft voor het tuinkast maken. Wilt u hierin graag advies over hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan helpen onze specialisten u hier overigens graag mee. Kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 of neem contact met ons op.

Tuinkast als berging

Uiteraard zijn er ook tuinkasten in andere vormen die sommige mensen ook scharen onder de noemer tuinkast. Zo zijn er bijvoorbeeld de containerberging en de haardhoutberging. Beide producten zijn overigens ook in alle soorten, maten en mogelijkheden te bestellen. Wilt u de lelijke kliko’s dus wegwerken uit het zicht of zoekt u een goede plek om uw openhaardhout droog te leggen in de tuin? Dan zijn dergelijke bergingen voor in de tuin een absolute aanrader! Uiteraard heeft u meerdere kliko’s en heeft u in de meeste gevallen aan een enkele containerberging niet voldoende. Daarom is er de containerberging dubbel of zelfs triple! Bij Tuinhoutdiscount.nl dus voldoende mogelijkheden om op een relatief goedkope manier de ideale berging in de tuin te plaatsen.