Blog

Open dag 2020 bij Tuinhoutdiscount.nl: Dit kunt u verwachten

A.s. zaterdag 29 februari organiseren wij een open dag voor het jaar 2020 in onze showroom. U komt toch ook?! Lees in dit nieuwsbericht wat u kunt verwachten wanneer u aanstaande zaterdag onze showroom binnen stapt. U bent van harte welkom tussen 13:00 en 17:00 uur om bij onze showroom binnen te stappen en informatie in te winnen voor uw projecten en plannen. Verschillende leveranciers en merken zullen aanwezig zijn om u nóg meer te vertellen over hun producten. Ook het gehele team van Tuinhoutdiscount.nl zal aanwezig zijn om u te helpen en te adviseren. Overigens is het ook een "gewone" winkeldag en is onze winkel gewoon geopend van 07:30 tot 17:00.

Open dag 2020 bij Tuinhoutdiscount.nl: Dit kunt u verwachten

Nieuwe showroommodellen; van tuinscherm tot overkapping

Wij hebben de afgelopen "winter" weer hard doorgewerkt om de showroom te vernieuwen. Want een nieuw jaar betekent ook nieuwe modellen in de showroom van allerlei soorten producten. U kunt hierbij denken aan compleet nieuwe overkappingen, nieuwe blokhutten, nieuwe veranda's, maar ook zijn wij officieel dealer geworden van nieuwe merken zoals Supradeck composiet vlonders en Toplawood. Ook nieuw zijn bijvoorbeeld de overkapping en de steel look wanden en steel look deuren die hierin verwerkt zitten. Nieuw, maar wel nu al te bekijken in de showroom.

Schroeffundering; een goede fundering is het halve werk

Een goede fundering is het halve werk en dit komen onze partners in schroeffunderingen u graag eens in het echt vertellen. Waarom zou u het gebruik van een schroeffundering overwegen en welke voordelen brengt een schroeffundering met zich mee? U hoort het allemaal op aanstaande zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur in onze showroom.

Remmers; het verduurzamen van hout

Een heel belangrijk thema bij het aanschaffen en verwerken van hout is de duurzaamheid. Vergeet dus vooral niet om het hout te behandelen met een beits of lazuur. Remmers, producent van bekende producten als HK-Lazuur en GW-310, komt meer vertellen over de producten en hoe u deze het beste kunt verwerken. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij inmiddels al twee jaar dealer van het merk en komend jaar zullen wij ons assortiment nog verder uitbreiden.

Glazen schuifwanden van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijs

Bij Tuinhoutdiscount.nl verkochten wij altijd al glazen schuifwanden bij onze overkappingen. Nieuw is dat wij vanaf 2020 de goedkoopste zijn van Nederland in deze glazen schuifwanden en ook deze glazen wanden hebben wij gepresenteerd in onze showroom.

Supradeck; nieuw op de Nederlandse markt

Tuinhoutdiscount.nl is per begin 2020 officieel dealer van het vlondermerk Supradeck. Als één van de weinigen in Nederland zal Tuinhoutdiscount.nl de producten van dit merk mogen verkopen en hier zijn wij enorm trots op. Waarom? Omdat de composiet vlonderplanken van Supradeck meerdere voordelen met zich meebrengen. Voordelen waarover wij u, en Supradeck zelf, u aanstaande zaterdag gaar meer vertellen.

Accoya; duurzaam op een unieke manier

Accoya hout heeft de afgelopen jaren een opmars gemaakt op de Nederlandse (en de wereld) markt. Dit komt omdat Accoya een aantal unieke eigenschappen heeft. De producten/leverancier komt u graag meer vertellen over de unieke eigenschappen en voordelen van deze houtsoort.

Een nieuwe lijn tuinmeubelen

Tuinhoutdiscount.nl heeft haar assortiment voor het jaar 2020 uitgebreid met een flink assortiment loungesets en andere tuinmeubelen. Een deel van deze loungesets is inmiddels ook te bekijken in de showroom. Zo kunt u dus vrijwel alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw tuin uitzoeken op één plek.

U komt toch ook!?

Aanstaande zaterdag bent u van harte welkom tussen 13:00 en 17:00 uur om bij onze showroom binnen te stappen en informatie in te winnen voor uw projecten en plannen. Verschillende leveranciers en merken zullen aanwezig zijn om u nóg meer te vertellen over hun producten. Ook het gehele team van Tuinhoutdiscount.nl zal aanwezig zijn om u te helpen en te adviseren.