Blog

Update rondom Covid-19 (Corona)

Update rondom Covid-19 (Corona)

Ook bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij genoodzaakt bepaalde maatregelen te nemen rondom de ontwikkelingen van het Covid-19 virus (Corona). Op deze pagina zullen wij u constant op de hoogte houden rondom de laatste ontwikkelingen rondom onze leveringen, onze showroom, onze winkel en afhalen van uw bestellingen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Levertijden voor afhalen/bezorgen

Door de verschuiving van het vakantiebudget naar o.a. de tuin hebben wij het op dit moment enorm druk. Wij doen uiteraard ons uiterste best om alles zo snel mogelijk bij u te leveren of klaar te zetten voor afhalen. Gelieve hierbij de instructies van ons personeel te volgen. Ook wij hebben helaas te kampen met uitval van personeel en hierdoor kan het dus voorkomen dat sommige leveringen/bestellingen langer duren dan u van ons gewend bent. Uiteraard houden wij hierover met u uitvoerig contact.

Voorraden bij ons en leveranciers

Helaas komen er steeds meer situaties voor waarbij onze klanten helaas moeten melden dat bepaalde producten niet leverbaar zijn. Dit heeft te maken met een voorraad tekort zowel bij ons als bij onze leveranciers. Nederland heeft de afgelopen tijd zoveel gekocht dat de voorraad (erg ruime voorraden) op beginnen te raken. Hou bij het plaatsen van uw bestelling dus rekening met de mogelijkheid dat niet altijd alles (direct) leverbaar is. Wij, en onze leveranciers, doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te voorzien.

Levering van uw bestellingen

Op dit moment is het erg druk en dus gaan er tientallen leveringen per dag de deur uit. Heeft u een bestelling bij ons staan en wordt deze geleverd? Dan krijgt u deze ook gewoon geleverd, tenzij anders aangegeven door de overheid. Wij blijven leveren zolang dit van de overheid mag. Wel willen wij u vragen rekening te houden met de volgende punten;

  • Gelieve voldoende afstand te bewaren met onze chauffeurs.
  • Gelieve geen handen te geven aan onze chauffeurs. 
  • Gelieve niet met cash-geld te betalen. Betalen per pin geniet onze voorkeur.

Onze showroom/winkel/afhalen

Net zoals bijvoorbeeld veel supermarkten in ons land nemen wij verschillende maatregelen in onze fysieke winkel. Wij volgen hierin dan ook supermarkten als de Albert Heijn en de Jumbo. In onze showroom/winkel hebben wij een aantal maatregelen genomen, hieronder opgesomd;

  • Wij hebben bij onze kassa doorzichtige platen geplaatst om zo een beschermlaag te realiseren tussen ons personeel en u als klant. 
  • Wij hebben bij onze kassa een lint geplaatst om zo de nodige afstand te bewaren tussen ons personeel en u als klant.
  • Wij nemen (liever) geen cash-geld meer aan. Pinnen geniet hierin onze voorkeur. 
  • Wij maken betaalautomaten (pin) regelmatig schoon.

Daarnaast willen wij u het volgende vragen;

  • Gelieve bij afhalen enkel langs te komen in de door ons, aan u, aangegeven tijdvakken. Hierbuiten kunnen wij u helaas niet helpen.
  • Gelieve bij het afhalen van uw bestelling uw auto netjes te parkeren (i.v.m. drukte) op een daarvoor bestemde plek voor ons pand. 
  • Gelieve u bij het afhalen van uw bestelling te melden bij onze kassa in de showroom, onze collega's zullen u dan verdere instructies geven.
  • Gelieve bij een bezoek aan onze showroom/winkel voldoende afstand bewaren tussen andere bezoekers, ons personeel en uzelf.
  • Gelieve géén andere personen aan te raken.
  • Gelieve niet met cash-geld te betalen. Betalen per pin geniet onze voorkeur.

Offerte aanvragen

Heeft u op dit moment offerte aanvragen bij ons lopen? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat ook dit proces ietwat vertraging oploopt. Wij doen ons best om u zo spoedig als mogelijk te voorzien van een offerte, maar vragen u hierin enigszins rekening te houden met de huidige situatie in ons land en in onze winkel.