Blog

Nieuws: Tuinhoutdiscount.nl als eerste in de branche actief met chatbot

Tuinhoutdiscount.nl als eerste in de branche actief met chatbot

Tuinhoutdiscount.nl groeit en de ontwikkelingen rondom het Corona-virus dragen hier op dit moment flink aan bij. Om iedereen, ook tijdens een enorm drukke periode als deze, zo goed mogelijk te kunnen helpen is Tuinhoutdiscount.nl gaan kijken naar mogelijke oplossingen en hulpmiddelen. Één van deze hulpmiddelen? Onze nieuwe digitale collega Woody. 

Wat kan chatbot Woody?

Woody is bedoeld om onze specialisten en medewerkers op de klantenservice te verlichten, maar vooral om u sneller en doeltreffender te kunnen helpen. Op dit moment is Woody vooral ingezet om iedereen zo goed mogelijk de juiste richting op te sturen. Wilt u een offerte aanvragen? Woody wijst u waar u terecht kunt. Wilt u bepaalde informatie over een product? Ook dan weet Woody precies waar of bij wie u terecht kunt binnen ons bedrijf.

Wat zijn de toekomstplannen met Woody?

Waar Woody op dit moment vooral wordt ingezet om u sneller op de juiste plek uit te laten komen hopen wij in de toekomst op zo'n manier gebruik te kunnen gaan maken van Woody dat ook hij, als chatbot, u kan helpen bij de wat makkelijker te beantwoorden vragen. Uiteraard is het hierbij niet de bedoeling dat het onpersoonlijk of automatisch wordt. Wij vinden het juist de charme om iedereen persoonlijk te benaderen.