Lariks Douglas schuttingen

Een schutting is niet alleen een praktische manier om een afscheiding voor uw tuin te creëren. Doordat een schutting zo groot is, heeft het ook veel invloed op de sfeer in uw achtertuin. Wilt u bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een douglas schutting. Maak voor uw terras en overkapping ook gebruik van douglas hout en creëer een mooie natuurlijke oase.

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Voordelen van een douglas schutting

Een schutting van douglas zorgt niet alleen voor een natuurlijke uitstraling. Het is tevens een sterke houtsoort die erg goed te gebruiken is voor toepassingen in uw tuin. Een douglas schutting is erg duurzaam en gaat daardoor lang mee. Het is niet eens nodig om het hout eerst te impregneren, u kunt het direct gebruiken.

Douglas of lariks schutting

Regelmatig zult u de term lariks schutting tegenkomen en u zult zich afvragen welke nu beter is. Echter, lariks hout is nagenoeg hetzelfde als douglas hout en beide termen worden regelmatig door elkaar gebruikt. Dus of u nu kies voor een schutting van douglas of voor een lariks schutting, u kunt beide uitgaan van een uitstekende kwaliteit.

Koop uw schutting van douglas bij Tuinhout Discount

Wij van Tuinhout Discount hebben een mooi assortiment aan douglas schuttingen. Neem gerust een kijkje op onze website en bestel heel gemakkelijk uw gewenste schutting online.