Pergola's

Een pergola voor in uw tuin koopt u eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Ons bedrijf is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in hout, de montage van hout en bijbehorende accessoires. Hierdoor haalt u gegarandeerd een houten pergola van hoogwaardige kwaliteit in huis. Naast hout van kwaliteit bieden wij een snelle bezorgservice en een scherpe prijs. We maken het u zo eenvoudig mogelijk om uw pergola van hout online te bestellen.

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw pergola eenvoudig online.

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Pergola als blikvanger

Een pergola van hout is een echte blikvanger in uw tuin. Het is namelijk eenvoudig zelf te verfraaien met bloemen of planten naar eigen keuze. Houdt u van romantisch? Versier uw pergola dan bijvoorbeeld met rozenstruiken of druivenplanten. Toch liever een meer natuurlijke, landelijke uitstraling? Denk dan aan een groene plant zoals een klimop. Creëer met een houten pergola een mooie oase van rust waar u lekker lang kunt zitten en met vrienden kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Pergola van hout kopen?

Bij Tuinhout Discount kunt u terecht voor houten pergola’s in verschillende soorten en maten. Ze zijn geschikt voor kleinere tuinen, maar ook voor grotere. Koopt u bij ons dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Samen met alle bevestigingsmaterialen zet u uw eigen pergola van hout zo in elkaar.

Meer weten over ons assortiment pergola’s of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.