Worteldoek

Bent u op zoek naar worteldoek van hoge kwaliteit? Dan bent u bij houthandel Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een grote variatie aan maten tegen een scherpe prijs kunnen wij u vrijwel altijd bieden wat u zoekt. Zelfs complete rollen van grote hoeveelheden kunt u hier bestellen. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze producten of komt u het worteldoek het liefst eerst eens een keer bekijken? Neem contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Worteldoek, waar is dat goed voor?

Worteldoek, ook wel anti-worteldoek of gronddoek genoemd, is een stof die het onkruid stopt wanneer het wenst te groeien. Ondanks dat het worteldoek het onkruid tegenhoudt en bijvoorbeeld ook licht niet doorlaat, laat het water wel door. Erg handig, want dan kan het water onder bijvoorbeeld uw vlonderplanken goed weglopen. De meeste mensen gebruik worteldoek dan ook onder hun vlonder of bijvoorbeeld voor hun beschoeiing of bestrating. Een aantal voordelen van worteldoek van Tuinhoutdiscount.nl;

  • Gaat wortelgroei tegen.
  • Waterdoorlatend.
  • Erg duurzaam en een lange levensverwachting.
  • Geeft stabiliteit aan de grond.
  • Niet lichtdoorlatend.

Goedkoop worteldoek bij Tuinhoutdiscount.nl geen duurkoop

Ondanks dat wij het worteldoek vaak goedkoper aanbieden dan bij onze concurrenten is dit in het geval van het doek bij Tuinhoutdiscount.nl geen duurkoop of miskoop. Wij hebben doeken van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dit kunnen wij zo aanbieden, omdat er bij ons weinig tussenschakels zitten tussen ons magazijn en die van de producenten. Heeft u vragen over onze producten of spreekt u het liefst eens één van onze specialisten? Geen enkel probleem. Neem gerust eens contact met ons op.

Snel en netjes aan huis geleverd

U kunt worteldoek gemakkelijk en snel online bestellen bij Tuinhoutdiscount.nl. De producten worden netjes op een afgesproken dag bij u aan huis geleverd. Vaak hebben wij de producten op voorraad liggen en kunt u deze al dezelfde week in huis verwachten. Uiteraard stemmen wij de levering goed met u af. Levering is inmiddels mogelijk in heel Nederland en België!

Anti worteldoek eerst bekijken

Wij begrijpen dat het niet altijd even gemakkelijk is om online producten aan te schaffen en dat het eigenlijk fijner is om iets in een winkel eerst eens goed te kunnen bekijken en te voelen. Om deze reden heeft Tuinhoutdiscount.nl een showroom, compleet overdekt, van ruim 1100m2 gerealiseerd. U bent van harte welkom om eens langs te komen.