Vierkante palen

Vierkante palen

Vierkante palen bestelt u eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Met een breed assortiment en een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding zijn wij dé specialist in hout. Naast hout van hoogwaardige kwaliteit bieden we een snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk om online uw vierkante palen te bestellen en weet u zeker dat u topkwaliteit hout in huis haalt. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw vierkante palen eenvoudig online.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 37

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 37

Vierkante palen voor iedere klus

Als u aan het klussen bent zijn vierkante palen ontzettend handig. U kunt ze goed gebruiken voor het bouwen van een schutting, de basis voor een tuinhuisje of voor het maken van een mooi hekje. Bij ons kunt u terecht voor vierkante balken van verschillende soorten hout in verschillende afmetingen. Neem een kijkje op onze website of kom langs bij onze vestiging in Ter Aar.

Hardhout palen vierkant

Onze hardhout palen vierkant zijn uitermate geschikt voor het maken van een schutting, schuur of speeltoestel. Dit komt doordat ze duurzaam zijn en jaren lang mee gaan. Wij zijn leverancier van kwaliteitshoutsoorten zoals Bangkirai en Abozé, die we verkopen tegen een mooie prijs zodat iedereen een aan de slag kan met hardhouten vierkante palen. Daarnaast zorgen onze palen voor een mooie natuurlijke uitstraling. Dit past mooi in een rustige sfeervolle tuin.

Geïmpregneerde palen vierkant

Wanneer u vierkante palen gebruikt voor buiten toepassingen is het raadzaam om gebruik te maken van geïmpregneerde palen. Deze palen zijn namelijk behandeld tegen weersomstandigheden, insecten en schimmels. Hierdoor zullen de palen niet zo snel rotten en gaan ze langer mee.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.