Ronde palen bij Tuinhout Discount

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Tuinhout Discount is de plek voor u om ronde palen aan te schaffen. Naast dat wij altijd scherpe tarieven bieden, hebben wij ook een groot assortiment ronde palen. Op dit moment zijn onder andere Kastanje palen en Robinia palen onze meest verkochte ronde palen.

Ronde palen voor in uw tuin

Er zijn veel manieren waarop u ronde palen kunt gebruiken in uw tuin. U kunt ze gebruiken als afscheiding door de ronde palen tegen elkaar te plaatsen. Maar ook voor een mooie klimopwand zijn deze tuinpalen uitermate geschikt. Heeft u vragen over welke palen u het best kunt gebruiken neem dan gerust contact met ons op.

Ronde palen met advies op maat

Onze winkel is zes dagen per week geopend en op al deze dagen zijn onze specialisten aanwezig u van het beste advies te kunnen voorzien. Ook hebben wij sinds begin 2017 een showroom ingericht waar u kunt onze ronde houten palen kunt bekijken.

Op zoek naar een ander soort tuinpalen?

Wij bieden niet alleen ronde tuinpalen. Wij hebben een grote collectie houten palen voor u in huis. Wij hebben onder andere; Vierkante palen, Hardhouten palen, aluminium palen, geïmpregneerde palen, Douglas palen en Eiken palen.

Ronde palen snel in huis

Wilt u snel aan slag? Geen enkel probleem wanneer u besteld bij Tuinhout Discount! Wij hebben een grote voorraad producten in ons magazijn, dus meestal kan een product snel afgehaald worden. Toch liever laten bezorgen? Ook dit hebben wij volledig voor u geregeld. Meer weten over de levering van onze producten? Dat doet u bij onze pagina bestelling laten bezorgen.

Houten palen bekijken in de showroom

Zoals al eerder gezegd hebben wij tegenwoordig een showroom waar u onze producten kunt zien, voelen en beleven. Wij hebben hiervoor gekozen om u te laten zien wat voor producten u in huis haalt en om u eventueel een goed advies mee te kunnen geven. Heeft u vragen over onze houten palen? Neem dan gerust contact met ons op.