Tuinpoorten

Op de website van Tuinhout Discount vindt u ons gehele aanbod aan houten tuinpoorten. Bestel zo eenvoudig online en haal uw bestelling direct bij ons op in Ter Aar. Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze snelle bezorgservice. Bij ons profiteert u van een uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Bekijk hieronder ons assortiment tuinpoorten en bestel eenvoudig online.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 48

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 48

Keuze van tuinpoorten

Wanneer u gekozen heeft voor een tuinafscheiding in de vorm van een schutting, tuinschermen of een natuurlijke afscheiding, dan staat u ook voor de keuze van een geschikte tuinpoort. Tuinpoorten fungeren namelijk als opening in uw afscheiding zodat u toegang krijgt tot de tuin. Houten tuinpoorten passen uitstekend bij een houten schutting. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een natuurlijke tuinafscheiding misstaat een houten poort niet.

Praktische tuinpoorten

Tuinpoorten zorgen voor een praktische toegang tot uw tuin. U hoeft zo niet per se eerst door de woonkamer of bijkeuken. Erg handig wanneer u thuis komt met de fiets of als u uw vrienden binnen wilt laten voor een gezellige barbecue. Tevens fungeert een poort als middel voor het creëren van meer privacy en meer veiligheid.

Houten tuinpoorten

Bij Tuinhout Discount bestelt u verschillende soorten en maten houten tuinpoorten. De meeste zijn voorzien met een stalen frame waardoor ze erg stevig en degelijk zijn. De houten tuinpoorten zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten. Denk aan hardhout, douglas en eiken. Ook kunt u kiezen uit geïmpregneerde en onbehandelde poorten. Koop voor extra veiligheid een poort met een slot of kies juist bewust een poort zonder slot. Ook alle bijbehorende producten koopt u bij Tuinhout Discount. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.