Hardhouten schuttingen

Schuttingen zijn er in vele soorten en maten. Welke u kiest hangt af van welke sfeer uw tuin uitstraalt en hoe weinig onderhoud u wenst. Kiest u voor een schutting van hardhout dan bent u verzekerd van een stevige schutting die lang mee gaat. U hoeft de hardhouten schutting niet eens per se te behandelen en is verder onderhoudsvriendelijk.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 18

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 18

Creëer privacy met een schutting van hardhout

Een schutting van hardhout is ontzettend handig voor het afscheiden van uw eigen tuin. Zo creëert u meer privacy en kunt u genieten in uw tuin zonder dat er iemand mee kijkt. Laat uw kinderen lekker spelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze weglopen en ook de huisdieren kunnen vrij rondlopen. Kortom het plaatsten van een schutting is hartstikke handig. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn kunt u bij ons terecht voor kant-en-klare tuinschermen. Hiermee maakt u eenvoudig en snel uw eigen hardhouten schutting. Naast de tuinschermen verkopen wij natuurlijk ook alle toebehoren om uw schutting in elkaar te zetten. Kies dus eenvoudig het model dat u mooi vindt en geniet binnenkort van meer privacy in uw eigen tuin.

Hardhouten schutting bestellen

Uw hardhout schutting kunt u eenvoudig bestellen op onze website. Haal uw bestelling direct op bij onze vestiging in Ter Aar en ga direct aan de slag. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.