Outdoor Life Products

Bent u op zoek naar de producten van Outdoor Life Products? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl verkopen wij alle producten van Outdoor Life products. Als officiële dealer zijn wij hét punt voor uw Outdoor Life producten. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten of komt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken alvorens u uw keuze maakt? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dompel-Impregnatie voor een betere duurzaamheid

Voor een goede bescherming van uw blokhut kunt u uw blokhut laten dompel-impregneren. Dit kan in de natuurlijke kleur Olijfgroen (groen impregneren). Uw blokhut wordt middels een moderne impregnatietechniek volledig behandeld. Deze methode van voorbehandeling geeft de zekerheid dat alle onderdelen rondom beschermd zijn. Voor het geval u toch nog iets te verzagen heeft wordt er kosteloos extra impregneerbeits meegeleverd, deze kunt u eenvoudig middels een kwast opbrengen. Indien u een blokhut met als optie dompelimpregnatie bestelt, dan verleent Outdoor Life Products 3 jaar garantie op schade ontstaan door schimmels en rottingsprocessen. Uiteraard dient u dan wel de blokhut op de voorgeschreven manier te onderhouden. Dompelimpregnatie van opties zoals vloeren en wanden is alleen mogelijk in combinatie met uw tuinhuis.

Uw tuinhuis in kleur bestellen

U kunt er voor kiezen om uw tuinhuis in een geverfde uitvoering te bestellen. De mensen van Outdoor Life Products behandelen uw tuinhuis middels Drywood Woodstain VV. Dit is een watergedragen, semi-filmvormend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van oliegemodificeerde acrylaat hars. De verf dringt diep in het hout, is waterafstotend en vanwege het zijdematte karakter blijft de mooie houtstructuur licht zichtbaar. De dak schrootjes worden 1-zijdig behandeld en alle wand- en overige delen worden rondom behandeld. Omdat alle bouwdelen al voor montage zijn voorzien van de verflaag is uw tuinhuis duurzaam beschermd. Een groot voordeel van deze rondom behandeling is de bescherming van de kwetsbare plekken zoals de mes en groef van de wanddelen, de hoekverbindingen en zaagkanten. Hier kunt u na opbouw van het tuinhuis namelijk zelf niet meer bij komen. De verflaag zorgt voor bescherming tegen schadelijke weersinvloeden, Uv-straling, insecticiden, schimmel en blauwschimmel. U kunt kiezen uit 4 eigentijdse kleurcombinaties, hierbij worden alle wanddelen van uw tuinhuis in de door u gekozen basiskleur gespoten en alle overige onderdelen in crème wit. Zie hiervoor ook de foto’s in deze catalogus. Middels deze behandeling is uw tuinhuis voor circa 3 tot 5 jaar beschermd. (Let op : tuinhuisvloeren kunnen niet worden gecoat). Uiteraard dient u de verflaag regelmatig te controleren en schoon te houden. Voor regulier onderhoud kunt u verf via uw dealer nabestellen. Om kleine defecten aan het oppervlak bij de montage te herstellen, hebben wij van elke kleur een 500 cc flacon verf aan het bouwpakket toegevoegd.

OLP tuinhuizen met buitengewone garantie

Hout leeft. Als natuurproduct kan hout miniem kromtrekken en scheurtjes vertonen onder invloed van de weersomstandigheden. Dat is normaal en het hoort bij een natuurproduct. Het geeft uw blokhut zelfs die natuurlijke ‘look’. Juist omdat de mensen van Outdoor Life Products overtuigd zijn van de kwaliteit van de blokhutten en tuinhuisjes geven zij op tuinhuisjes met een wanddikte vanaf 28mm vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten (uitgezonderd hang en sluitwerk), omdat zij van mening zijn dat u op elk moment ongestoord moet kunnen genieten. Zo zit u altijd goed!