Wandmodules

Wandmodules

Bent u op zoek naar een manier om uw overkapping iets meer privacy te laten bieden? Of staat uw overkapping misschien op de wind en wilt u van deze wind af? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een erg groot assortiment aan wandmodules die dit probleem voor u kunnen oplossen. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment. Heeft u vragen of komt u er niet direct goed uit? Neem dan contact met ons op voor een stukje persoonlijk advies van één van onze specialisten.

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wandmodules van Tuinhoutdiscount.nl

Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een groot assortiment wandmodules. Voor vrijwel elke overkapping die wij verkopen is het mogelijk een wandmodule te kopen en te plaatsen. Ziet u tussen ons aanbod niet precies wat u zoekt? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij maken namelijk ook wandmodules volledig op maat!

Wandmodules in alle soorten en maten

Binnen het grote aanbod wandmodules bevinden zich alle mogelijke soorten en maten. Uiteraard zitten er wandmodules bij die alleen geschikt zijn voor een bepaald plat dak, kapschuur of zadeldak, maar ook losse wandmodules behoren tot de mogelijkheden. Wanden zijn ook beschikbaar in verschillende houtsoorten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u bij uw keuze.

Mooie wandmodules maar geen overkapping?

Ziet u mooie wandmodules staan alleen heeft u nog niet de overkapping gevonden die u in uw tuin wilt zetten om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin? Kom dan eens langs bij onze overdekte showroom van ruim 1100m2! In onze showroom is een ruime hoeveelheid kapschuren, blokhutten, platte daken en zadeldaken te zien. Tevens treft u in onze showroom ook allerlei soorten tuinhout. Onder het genot van een kopje koffie zal één van onze specialisten u de mogelijkheden toelichten. Tot ziens bij Tuinhout Discount!