Houten speelhuisjes koopt u bij Tuinhout Discount

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 14

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 14

Speelhuisjes met een thema

De speelhuisjes die Tuinhout Discount aanbiedt hebben vrijwel allemaal een eigen thema. Dit thema laat zich zien in de vorm en indeling van de huisjes, maar ook in de kleurensamenstelling van de buitenkant van het speelhuisje.

Gegarandeerd plezier voor de kinderen

Met de speelhuisjes van Tuinhout Discount zijn uw kinderen vast en zeker dolgelukkig en een heerlijke tijd zoet. We bieden speelhuisjes in alle soorten en maten.

Alternatieven voor speelhuisjes

Bent u op zoek naar een leuk product voor de kinderen in de tuin? Dan zijn onze speelhuisjes altijd een succes. Mocht u nou toch op zoek zijn naar iets anders dan is dit geen enkel probleem. Bij Tuinhout Discount hebben wij namelijk een ruim assortiment aan speeltoestellen voor kinderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld houten speeltoestellen, Jungle Gym, schommels, speeltorens en zandbakken. Neem eens een kijkje bij de andere producten!

Service en advies op maat

Mocht u vragen hebben over een van onze producten of heeft u toch liever advies op maat voordat u onze producten aanschaft? Onze specialisten staan zes dagen per week voor u klaar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op.