Groot aanbod houten schommels

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 16

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 16

Een houten schommel in de tuin is leuk voor jong en oud. Bij Tuinhout Discount kunt u terecht voor verschillende soorten houten schommels. Wij verkopen gewone schommels, maar ook schommels in combinatie met een speeltoestel. Al onze schommels zijn gemaakt van robuust hout en kunnen tegen een stootje.

Houten schommel bestellen

Ook één van die mooie houten schommels bestellen voor uw tuin? Dat kan. In de webshop van Tuinhout Discount vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw houten schommels te bestellen. Lees de specificaties voor meer informatie over de producten. In onze webshop vindt u ook tal van andere producten, denk aan tuinhout, kapschuren en schuttingen. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Iets anders dan een schommel?

Het kan natuurlijk ook zomaar zo zijn dat u naar iets anders op zoek bent dan naar een schommel. Gelukkig hebben wij bij Tuinhout Discount een ruim assortiment aan speeltoestellen en vermaak voor de kinderen. Zo hebben wij houten speeltoestellen, Jungle Gym, speelhuisjes, speeltorens, zandbakken en speeltoestel toebehoren.

Schommel met advies op maat

Wilt u eerst zeker weten dat u de goede keuze maakt? Onze specialisten staan zes dagen per week voor u klaar in zowel onze winkel als bij onze klantenservice. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.