Buitenverblijf

Een compleet buitenverblijf koopt u eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Met een uitgebreid aanbod en een hoogwaardige kwaliteit zijn wij dé online houtspecialist. Naast het brede assortiment profiteert u van een voordelige prijs en onze snelle bezorgservice. Het online bestellen van een buitenverblijf was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw houten buitenverblijf snel en eenvoudig online.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 119

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 119

Buitenverblijf als praktische oplossing

Een buitenverblijf in uw tuin is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Handig voor praktische zaken als het opbergen van tuinspullen of voor het beschermen van uw auto tegen regen en sneeuw. Afhankelijk van de grootte worden buitenverblijven gebruikt als werkplek, gastenverblijf of zelfs als paardenstallen en hooibergen. Doordat wij al jarenlang gespecialiseerd zijn in hout, montage en maatwerk is dit allemaal mogelijk. Wij helpen u graag om uw droom te realiseren.

Assortiment houten buitenverblijf

Tuinhout Discount verkoopt diverse buitenverblijven van hout. Van klein tot heel groot en verkrijgbaar in verschillende kleuren van verschillende merken. Maak uw keuze voor een plat dak of een zadeldak dat zorgt voor een robuuste en landelijke uitstraling. Het voordeel is dat uw houten buitenverblijf als bouwpakket is samengesteld. Hierdoor kunt u het heel eenvoudig zelf in elkaar zetten. Tevens is het mogelijk om uw buitenverblijf van hout door ons op te laten bouwen. Zo is uw buitenverblijf binnen no-time opgebouwd.

Volop mogelijkheden dus voor in uw tuin. Wilt u uw buitenverblijf van hout door ons laten opbouwen of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.