Een houten overkapping koopt u bij Tuinhout Discount

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 195

 

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 195

 

Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud, dat zijn dingen die kenmerkend zijn voor een houten overkapping van Tuinhout Discount! U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en kunt nog extra elementen, zoals een regengoot, toevoegen. Dankzij Tuinhout Discount kunt u nog jaren van uw overkapping van hout genieten, zomer én winter.

Zelf een overkapping bouwen?

Zelf een overkapping maken? Dat kan! Bij Tuinhout Discount hebben wij alle benodigde materialen voor u in huis. Zo hebben wij palen, planken, balken en eventueel ook vlonderplanken voor u. Naast het benodigde hout hebben wij ook alle bevestigingsmaterialen zoals schroeven en slotbouten voor u in huis.

Advies op maat

Hulp nodig bij het maken van uw keuzes rondom uw houten overkapping? Bij Tuinhout Specialist hebben wij meerdere specialisten in huis die u kunnen helpen en adviseren bij het maken van uw keuzes. Ook een offerte op maat is geen enkel probleem. Kom eens langs in onze winkel!

Alternatieven voor een houten overkapping

Is een houten overkapping toch niet wat u zocht? Dat kan natuurlijk en dat is geen enkel probleem! Heeft u al eens gekeken naar onze alternatieven? Als alternatief zou u kunnen denken aan onze kapschuren, blokhutten, tuinhuisjes, carports of schuren.

De mogelijkheden voor een overkapping

Een houten overkapping biedt vele mogelijkheden en kan in vele soorten en maten aan u worden geleverd. Door de hoeveelheid verschillende modellen kunnen wij ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om het u misschien iets makkelijker te maken en om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn hebben wij sinds begin 2017 een showroom van ruim 1100m2 waarin wij meerdere overkappingen hebben staan. Neem eens een kijkje!

Houten overkapping laten monteren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u helemaal niet zit te wachten op het zelf in elkaar moeten zetten van uw houten overkapping. Dit snappen wij en daarom bieden wij ook hierin een oplossing. Wij hebben in de afgelopen jaren vele partnerschappen opgebouwd met verschillende hoveniers en klusbedrijven. Door deze ontwikkeling kunnen wij u voor elke klus de juiste mensen adviseren! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.