Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
214  reviews

Minigardens

Wilt u binnenkort aan de slag met een eigen moestuintje? Dan zijn de producten in deze categorie ideaal voor u. De minigardens van Tuinhoutdiscount.nl zijn ideaal voor het starten met het kweken van uw eigen planten en kruiden. Neem eens een kijkje in ons assortiment.

1-12 van 27
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 27
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Groot aanbod in minigardens

In ons assortiment treft u een groot aanbod in minigardens. Het leuke aan deze categorie producten is dat werkelijk elk product afwijkt van het ander. Minigardens zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in de vorm van een tafel, maar ook in de vorm van een bak voor in de grond. Weet u nou niet precies waar u het beste voor kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw moestuintje!

Tips voor het onderhouden van uw moestuin

Op de blog van Tuinhout Discount komen er regelmatig tips voorbij over verschillende onderwerpen. Één van de onderwerpen die hier aan bod komt is het onderhouden van uw eigen moestuin. Zo vind u hier bijvoorbeeld acht tips voor een moestuin die het hele jaar meekan.

Op zoek naar een ander soort decoratie?

Toch op zoek naar een ander soort decoratie of object voor in de tuin? Bent u dan misschien op zoek naar plantenbakken, schaduwdoeken of een tuinspiegel?