Blog

De voordelen van vlonderplanken van Supradeck

De voordelen van vlonderplanken van Supradeck

Tuinhoutdiscount.nl wordt per 2020 officieel dealer van het vlondermerk Supradeck. Als één van de weinigen in Nederland zal Tuinhoutdiscount.nl de producten van dit merk mogen verkopen en hier zijn wij enorm trots op. Waarom? Omdat de composiet vlonderplanken van Supradeck meerdere voordelen met zich meebrengen. Voordelen waarover wij u in dit artikel graag meer vertellen.

Geen onderhoud

Het voordeel van composiet vlonderplanken ten opzichte van bijvoorbeeld Douglas vlonderplanken of Hardhouten vlonderplanken is dat deze planken weinig tot geen onderhoud behoeven. De vlonderplanken van Supradeck gaan nog net een stapje verder dan normaal. Door het hogedichtheidspolyethyleen (HDPE) te mixen met houtvezels en dit te bedekken met een polymeer coating is de buitenste laag extra beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De voordelen van vlonderplanken van Supradeck

Volledig kleurvast en vlek-en krasbestendig

De vlonderplanken van het merk Supradeck zijn van hoge kwaliteit en hier doet de producent dan ook alles aan. Zo zijn de planken volledig kleurvast. In weer en wind of in de heerlijke zon, de planken van Supradeck behouden hun kleur en blijven eruitzien als nieuw. Zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Naast dat de vlonderdelen kleurvast zijn, zijn ze ook volledig vlek- en krasbestendig. Dit komt door de speciale onderzoeken en testen die er zijn uitgevoerd op de planken. Jarenlang is er geëxperimenteerd in het lab en deze hoge kwaliteit vlonderplanken zijn hiervan het resultaat.

Natuurlijke uitstraling

Een ander mooi voordeel van de composiet vlonderplanken van dit nieuwe merk? De planken hebben stuk voor stuk een compleet natuurlijke uitstraling. Door de structuur die op de planken aan is gebracht voelen de planken natuurlijker dan sommige andere vlonderplanken in hun soort. Ideaal wanneer u een onderhoudsvrije vlonder wilt, maar deze er wel natuurlijk uit moet zien.

25 jaar garantie

De producten van Supradeck, die oorspronkelijk uit Spanje komt, is zo zeker van de kwaliteit van de composiet steigerplanken dat er bij aanschaf van de planken een garantie van maar liefst 25 jaar wordt gegeven. De producent is er 100% van overtuigd dat de planken deze jaren overleven wanneer ze goed worden gemonteerd. Zo bent ook u als consument zeker van een lange periode genot van de vlonder.

De voordelen van vlonderplanken van Supradeck

Meerdere kleuren beschikbaar

De Supradeck vlonderplanken zijn, net zoals bij andere merken, beschikbaar in vele verschillende kleuren. Met de variatie in kleuren passen de composiet vlonderplanken bij elke stijl die iemand in zijn of haar tuin zou willen realiseren. De kleuren van Supradeck vlonderplanken zijn onderverdeeld in de volgende soorten;

  • Teak
  • Nevado
  • Antiek
  • Ipé
  • Zwart
  • Licht grijs
  • Wit

Ook andere merken beschikbaar bij Tuinhoutdiscount.nl

Uiteraard zijn wij bij Tuinhoutdiscount.nl niet enkel officiële dealer van Supradeck. Wij zijn namelijk ook dealer van de composiet vlonderplanken merken Elephant, DuoWood en Eva-Last. Met deze drie merken kunnen wij dermate veel variatie in prijs, in stijl en in afmetingen aanbieden dat wij elke aanvraag kunnen voldoen. Bent u benieuwd welk merk of welke vlonderplanken het meest geschikt zijn in uw situatie? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 of neem contact op met één van onze vlonder specialisten. Zij helpen u graag compleet vrijblijvend verder.