Schuttingtips

Waarom kiezen voor een Red Class Wood tuinscherm?

In dit artikel gaan wij graag dieper in op de Red Class Wood tuinschermen. Wat zijn hier nu eigenlijk de voordelen van en waarom kiest men voor deze soort tuinschermen? U leest het in dit artikel!

Lees meer

Waarom Zweeds-Rabat? Wat zijn de voordelen?

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij vele soorten Zweeds-Rabat in ons assortiment. Van zwart geïmpregneerd tot zwart gespoten en van groen geïmpregneerd tot blank Douglas hout. Wij hebben het allemaal, maar wat is nu eigenlijk de reden dat men vaak kiest voor Zweeds-Rabat? Waarom Zweeds-Rabat? Wat zijn de voordelen? U leest het in dit artikel!

Lees meer

Wat te doen tegen kalkuitbloei / kalkuitslag op een betonschutting?

Kalkuitbloei, ook wel kalkuitslag genoemd, komt regelmatig voor bij producten zoals bijvoorbeeld de betonschutting. Heeft u een schutting met betonpalen en betonnen onderplaten? Dan zit het er dik in dat ook uw beton ‘last’ heeft van kalkuitbloei. Maar wat is dit precies en wat kan hier eventueel tegen gedaan worden? U leest het hier!

Lees meer

De voordelen van een shutter in uw overkapping

Misschien dat het u is opgevallen, misschien ook niet. De afgelopen tijd kiezen steeds meer mensen ervoor om een shutter te verwerken in de wand van hun overkapping. Waarom mensen dit doen? Daar zijn wij ingedoken en schreven er meer over in deze blog.

Lees meer