Blog

Hoe verlichting verwerken in uw overkapping?

Verlichting bij Tuinhoutdiscount.nl

Gaat u een overkapping plaatsen in uw tuin of heeft u er wellicht al eentje staan en wilt u hierin verlichting gaan verwerken? Dan is het handig om u eerst te verdiepen in de verschillende soorten verlichting er precies zijn voor de overkapping. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij hiervoor enkele specialisten en wij hebben hen gevraagd de mogelijkheden alvast voor u op een rij te zetten. Wel zo makkelijk!

Wandverlichting

Wilt u de wanden accentueren? Dan is het wellicht een aanrader om mooie LED-spots te verwerken op uw wanden. Door dit te doen creëert u binnen no-time een gezellige en soms zelfs romantische sfeer tijdens die lange zomeravonden. Daarnaast is het met deze verlichting een plaatje om van een afstandje naar uw overkapping te kijken.

Verlichting bij Tuinhoutdiscount.nl

Plafondverlichting

Naast verlichting aan de wanden is het ook mogelijk om verlichting in het plafond te verwerken. Hoe? Nou, door spotjes te verwerken in de balken van uw overkapping bijvoorbeeld! Bij Tuinhoutdiscount.nl is het mogelijk om dit mee te laten nemen in de berekeningen van uw overkapping. Heel gaaf, aangezien wanneer hiermee rekening wordt gehouden de bedrading van deze tuinverlichting kan worden weggewerkt in gemaakte sleuven in deze balken. Helemaal geen bedrading in het zicht dus!

Grondverlichting

Uiteraard is het naast bovenstaande mogelijkheden ook mogelijk om de verlichting op de grond te verwerken. U kunt hierbij denken aan de bekende verlichting die is verzonken in de grond, verlichting op zonne energie of misschien wel aan verlichting op paaltjes. Uiteraard is dit helemaal afhankelijk van uw wensen.

Advies op maat van dé specialist?

Komt u er niet helemaal uit, gaat u graag eerst eens het gesprek aan of bent u benieuwd of u wellicht elementen over het hoofd ziet? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende specialisten die u maar wat graag helpen bij uw project. Onze passie is tuinhout en wij draaien nergens onze hand voor om. Neem dus gerust contact met ons op, kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of vraag compleet vrijblijvend een offerte aan.