Handige tips

Hoe Red Class Wood behandelen?

Gaat u aan de slag met een project in de tuin en bent u erg gecharmeerd van de look van Douglas hout? Bent u echter wel voorstander van een ietwat duurzame houtsoort? Dan is het Red Class Wood van Tuinhoutdiscount.nl precies hetgeen waar u naar op zoek bent! Maar hoe dient u deze, vrij nieuwe, houtsoort precies te behandelen? Wij leggen het uit in deze blog.

Lees meer

Hoe verlichting verwerken in uw overkapping?

Gaat u een overkapping plaatsen in uw tuin of heeft u er wellicht al eentje staan en wilt u hierin verlichting gaan verwerken? Dan is het handig om u eerst te verdiepen in de verschillende soorten verlichting er precies zijn voor de overkapping.

Lees meer

Welke soorten topgevels zijn er beschikbaar voor kapschuren?

Bent u van plan een kapschuur te gaan realiseren? Dan is één van de onderdelen waar u een keuze in dient te maken het soort topgevel u hierin wilt gaan verwerken. Maar welke topgevels zijn er precies en wat zijn uw mogelijkheden? Onze specialisten hebben alvast enkele opties voor u op een rij gezet.

Lees meer

Inkepen houten paal/staander voor overkapping

Bent u van plan zelf een overkapping (of iets vergelijkbaars) te gaan realiseren? Dan zit het er dik in dat u aan de slag zal moeten met het inkepen van de staanders/palen om het gewenste resultaat te behalen. Hoe u dit precies moet doet en hoe u dit het beste aan kunt vliegen leest u in deze blog.

Lees meer

Welke soorten wanden zijn er voor houten overkappingen?

Heeft u een overkapping staan of wilt u deze gaan bouwen en twijfelt u nog over de wanden? Dan is het zaak om eerst te inventariseren welke wanden er allemaal mogelijk zijn. Omdat wij u hierbij graag helpen hebben wij, van Tuinhoutdiscount.nl, alvast de mogelijkheden in de soorten wanden voor uw houten overkapping op een rijtje gezet.

Lees meer