Tuinhoutdiscount.nl: Bezorgen of afhalen

Afhalen in Ter Aar

Bij Tuinhoutdiscount.nl is het mogelijk om uw bestelling op te halen in ons filiaal in Ter Aar. Wilt u uw bestelling afhalen? Lees hier meer.

Bezorging Regionaal

Bezorgingen in onze eigen regio (Randstad & Groene Hart) doen wij zelf met onze eigen vrachtwagens. Meer informatie over deze leveringen treft u op deze pagina.

Bezorging (Inter)Nationaal

Bezorgingen die niet meer binnen ons eigen gebied vallen worden verzorgd door onze vaste transporteur. Woont u niet bij ons in de buurt of in België? Kijk dan eens op deze pagina.

Pakketpost PostNL

Niet elk product hoeft met een groot transport hoeft te worden geleverd en dus hebben wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een PostNL bezorging. Lees hier meer.

De keuze is aan u

Wanneer u producten gaat bestellen bij Tuinhoutdiscount.nl krijgt u tijdens het bestelproces de keuze waar uw voorkeur naar uitgaat. Wilt u uw bestelling het liefst afhalen? Dan kiest u voor afhalen. Wilt u uw bestelling laten bezorgen? Dan kiest u hiervoor en berekend de webshop automatisch aan de hand van uw postcode wat hiervoor de bezorgkosten zijn. Bij producten die met PostNL kunnen worden verzonden geeft de webshop dit aan en wordt ook deze keuze een mogelijkheid voor u om te selecteren.

Voorwaarden van bezorging

Wij hebben om onduidelijkheden te voorkomen een aantal voorwaarden opgesteld waar aan voldoen moet worden of die gelden voor bezorging verzorgd door Tuinhoutdiscount.nl en haar partners. Deze voorwaarden leest u hier.