Tuindecoratiebeits

Bestel naast hout ook onderhoudsproducten als tuindecoratiebeits eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Laat uw bestelling bezorgen met onze eigen bezorgservice. Zo heeft u uw producten snel in huis en kunt u direct aan de slag. Bekijk hieronder ons aanbod aan douglas olie en bestel het samen met uw hout eenvoudig online.

Tuindecoratiebeits voor geïmpregneerd hout

Tuindecoratiebeits is een beits die speciaal geschikt is voor geïmpregneerd tuinhout. Geïmpregneerd hout in uw tuin zorgt voor een langere levensduur van uw houten toepassing en tevens voor minder onderhoud. Wel kan het voorkomen dat ook geïmpregneerd hout na verloop van tijd een grijze gloed krijgt en snel vervuild. Om dit tegen te gaan kiest u voor tuindecoratiebeits. Tuindecoratiebeits is geschikt voor oud en nieuw hout. Het droogt snel en geeft een natuurlijke uitstraling die behouden blijft.

Assortiment tuindecoratiebeits

Bij Tuinhoutdiscount.nl heeft u keuze uit verschillende kleuren tuindecoratiebeits. Deze decoratieve kleuren zijn transparant zodat de houtnerf en structuur zichtbaar blijven, maar geven een mooie gloed over het hout. Met de verschillende kleuren zoals olijfgroen, bruin of camel geeft u uw tuin een extra dimensie.

Graag meer weten over het gebruik van tuindecoratiebeits of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.