Douglas olie

Naast hout bestelt u ook onderhoudsproducten als douglas olie eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Zo zorgen wij ervoor dat u alles eenvoudig kunt bestellen en direct aan de slag kunt als u uw producten thuis heeft ontvangen. Met een grote voorraad en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding bent u bij ons aan het goede adres voor uw onderhoudsproducten. Bekijk hieronder ons aanbod aan douglas olie en bestel het samen met hout eenvoudig online.

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Douglas olie

Wanneer u hout gebuikt voor in uw tuin is het aan te raden om dit te behandelen met olie en/of beits. Zeker douglas hout wordt aangeraden om te behandelen. Doe dit met de speciale douglas olie. Dit voorkomt dat het aangetast wordt door de verschillende weersomstandigheden, schimmels en insecten. Uw producten gaan zo langer mee en voorkomt de grijze gloed die het hout na verloop van tijd krijgt.

Assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten olie en beits. Ook verkopen wij douglas olie die special ontwikkeld is voor nieuw en oud douglas hout. De douglas olie geeft een transparante uitstraling en zorgt dat de houtnerf en structuur zichtbaar blijven. Het is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen die zorgen voor een andere uitstraling. Kies voor een natuurlijke, grijze of witte gloed. Gebruik 1 tot 2 lagen en u heeft een prachtig resultaat.

Meer weten over het gebruik van douglas olie of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.