Bankirai

Bent u op zoek naar producten van de houtsoort Bankirai? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een enorm assortiment aan Bankirai, ook wel Bangkirai genoemd, producten zijn wij dé leverancier van uw Bankirai hout. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze producten of gaat u het liefst voordat u uw keuze maakt eerst eens in gesprek met onze specialisten? Neem dan contact met ons op of kom de producten eens bekijken in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bankirai hout, wat is dat?

Bankirai hout is een hardhoutsoort die de afgelopen jaren erg populair is geworden bij het grote publiek. Vanwege de duurzaamheid van de houtsoort en de verwachte levensduur is dit vrijwel altijd de beste keuze. In tegenstelling tot sommige concurrent verkoopt Tuinhoutdiscount.nl alleen Bankirai van de hoogste kwaliteit. Zo verkopen wij bijvoorbeeld alleen maar Bankirai Yellow Balau. Het is aangeraden altijd voor deze soort te gaan, daar dit de beste van de beste is. Bankirai van Tuinhoutdiscount.nl is afkomstig uit Azië en wordt door ons vrijwel direct uit het buitenland gekocht. Door dit te doen kunnen wij bij onze houthandel scherpe prijzen hanteren en altijd goed in de markt positioneren. Wij zijn dé specialist in Bankirai van Nederland en België.

Veel meer dan alleen Bankirai

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij uiteraard niet alleen Bankirai of Bangkirai waarin wij zijn gespecialiseerd. Wij zijn namelijk dealer in nog veel meer populaire houtsoorten. Een greep hieruit zijn bijvoorbeeld;

Groot assortiment in allerlei soorten en maten

Of u nou op zoek bent naar Bankirai olie, Bankirai planken of Bankirai palen. Wij hebben het in ons assortiment! Uiteraard kan het voorkomen dat u iets niet direct kunt vinden. In dit geval willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Meestal kunnen wij namelijk alsnog in uw vraag voorzien.

Producten bekijken in onze showroom

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt houthandel Tuinhoutdiscount.nl over een compleet unieke helemaal overdekte showroom van ruim 1100m2. In deze showroom stellen wij honderden producten tentoon zodat u de producten eerst eens kunt zien en ervaren alvorens u uw keuze maakt. Ook onze Bankirai planken en Bankirai palen kunt u hier komen bekijken. Naast deze producten treft u hier nog veel meer soorten Bankirai hout. Kom gerust eens langs of neem contactmet ons op!

Advies en service op maat

Bij Tuinhoutdiscount.nl voorzien wij onze klanten graag van een stukje persoonlijk advies en service op maat. Heeft u vragen of weet u niet precies wat de beste keuze is voor uw specifieke situatie? Wees dan vooral niet bang om uw vragen te stellen aan één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder en delen hun kennis graag met u.